Çözüldü Steam İndirme ve aktarma arasında fark var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu aktarma işlemini defalarca yapmışımdır hocam. Herhangi bir sıkıntı olmaz. Yerel ağ üzerinden aktarma yapıyor. İnternetinizde ortalamanın üstündeyse normale göre daha hızlı bitirir.
Bu aktarma işlemini defalarca yapmışımdır hocam. Herhangi bir sıkıntı olmaz. Yerel ağ üzerinden aktarma yapıyor. İnternetinizde ortalamanın üstündeyse normale göre daha hızlı bitirir.

Çözüm
8.3'tü, şu an 11.3 olmuş. 35 Mbps paketim var hocam. 67Mbit/sn ile aktarıyor.

Masaüstümde Arc Raiders vardı, laptopta oynarım diye ona da kurayım dedim. Bir girdim, masaüstünden aktarıyor. 4-5 saatte inecek şey 2.5 saatte inecek gösteriyor. Şu an bile 8.3 GB inmiş. Bir farkı var mı, sorun yaşar mıyım?
İnternet üzerinden değil de ağınız üzerindeki bir cihazdan çekiyor. Ben de öyle yapıyorum bi oyunu oynayacaksak ya abim ya ben indiriyoruz sonra diğerimiz diğerinin cihazından aktarıyoruz.

Bu arada ethernet ile bağlı olursanız çok daha hızlı indiriyor haberiniz olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı