Nasıl yapacağım yardım eder misiniz?Aygıt çakışması mümkün silin ağ (ethernet veya Wi-Fi) kartınızın yazılımını yeniden yükleyin ve deneyin.
Kasamın hava akışı hakkında her yerde iyi söylüyorlar dark guardian kullanıyorum rtx 2060s r5 3600 16gb 3600mhz ram 256gb m2 ssd,virüs yemiş olamam crackli şeyler indirmedim ya da başka şeyler sürekli steam üzerinden indirdim.Sistemi daha temizlemedim.Sistem özellikleriniz ne? Virüs taraması yaptınız mı? Sisteminizin hava akışı nasıl? Sisteminizi en son ne zaman temizlediniz?
Yüzde 1 i geçmiyorHDD ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Disk okuma/yazma ½100'e dayanırsa donmalar meydana gelir diye tahmin ediyorum.
Hepsi güncelArama kutusuna aygıt yöneticisi yazın ağ bağlantınızı ne ile sağlıyorsanız ağ bağdaştırıcılarından orada cihazınızı görürsünüz sağ tıklayın sürücüyü güncelleştirin veya kaldırın tekrar aygıt yöneticisine yenile diyerek cihazı görmesini sağlayın yeniden yazılımını yükleyin veya güncelleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.