İndirme Yapınca Ping Sorunu

Kardeşim git konuş yaşın küçükse babanla in. Belli saatlerde indirme yapılsın. Böyle güzel konuş anlarlar. Düşün kendini onların yerine tut sen yüklüyorsun sonra senin hızını düşürseler ne yapardın kardeş?

Canım kardeşim mantıklı konuşuyorsun ama anlayış göstereceklerini sanmıyorum. Kendimi onların yerine koyuyorum tamam da sen ve onlar da kendilerini bi benim yerime koysunlar? Online oyun oynuyorsan biliyorsundur ping sorununu. Ve özellikle cs go da rekabetçi oynarken ki ciddi maçlarda yani bir indirme başlıyor maşallah 1000 ping ile uçuyorum. Sinir hastasıyım ve delirmemek için kendimi zor tutuyorum. Ve saat gece 2'de bile indirme yapıyorlar gece oynayayım diyorum gene oynayamıyorum anca gece 3-4 civarı oynayabiliyorum. Nedir yani şimdi kim haklı kim haksız. Teşekkürler.

Saat 3 ve hala internete bile giremiyorum. Allah rızası için yardım edin.

Sen rahat ol istediklerii kadar kullanıyorlar sabahtan akşam 12 ye kadar internete girilmiyor sayelerinde ve ben burda senin yorumunu ve sen olursan naparsın diye sormadım yardım istedim onları sen savunacak değilsin emin ol benim durumumda olsan anlardın nasıl birşey olduğunu.
Saçmalamayın. Arkadaş tam anlamıyla doğruları anlatmış. Ortak bir para ödeniyor ve sen o para ödeyen kullanıcının hakkını mı gasp edeceksin ? Terbiyesizlikten başka birşey değil.

Saçmalamayın. Arkadaş tam anlamıyla doğruları anlatmış. Ortak bir para ödeniyor ve sen o para ödeyen kullanıcının hakkını mı gasp edeceksin ? Terbiyesizlikten başka birşey değil.

Ya lütfen ben burda sizden insanlık dersi almak için yardım istemiyorum. Siz benim ne yaptığıma yapacağıma karışamazsınız ve karışmayında lütfen. Benim sorunuma yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Ya lütfen ben burda sizden insanlık dersi almak için yardım istemiyorum. Siz benim ne yaptığıma yapacağıma karışamazsınız ve karışmayında lütfen. Benim sorunuma yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
İnsanlık dersi veren yok zaten burada, yaptığınız yasal olarakta suç niteliğine girer. Madem böyle bir kuyruk acınız var kendinize özel internet hizmeti satın alın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı