A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 28 Kasım 2020 #1 Merhaba, IDM programını resmi sitesinden indirdim ve kurdum. Program arka planda çalışıyor fakat indirmelerimi yine tarayıcı üzerinden yapıyorum. IDM'nin indirilecek şeyleri yakalayabilmesi için eklenti mi kurmak gerekiyor?
Merhaba, IDM programını resmi sitesinden indirdim ve kurdum. Program arka planda çalışıyor fakat indirmelerimi yine tarayıcı üzerinden yapıyorum. IDM'nin indirilecek şeyleri yakalayabilmesi için eklenti mi kurmak gerekiyor?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 28 Kasım 2020 #2 Evet eklenti gerek. Artı 0 Eksi
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.396 Çözümler 70 Yer Istanbul 28 Kasım 2020 #3 Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Tarayıcıdan aktifleştirmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 28 Kasım 2020 #4 V. Scaletta dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Tarayıcıdan aktifleştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Opera. Eklentiler kısmında eklenti gözükmüyor. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Tarayıcıdan aktifleştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Opera. Eklentiler kısmında eklenti gözükmüyor.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 28 Kasım 2020 #5 Eğer Google sa IDM Integration Module - Chrome Web Store Download files with Internet Download Manager chrome.google.com Bu eklentiyi Google eklemen lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda yapmıştı arkadaşım. Artı 0 Eksi
Eğer Google sa IDM Integration Module - Chrome Web Store Download files with Internet Download Manager chrome.google.com Bu eklentiyi Google eklemen lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda yapmıştı arkadaşım.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.396 Çözümler 70 Yer Istanbul 28 Kasım 2020 #6 Alikaplan801 dedi: Opera. Eklentiler kısmında eklenti gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... IDM'yi, Opera'da etkinleştirme | Technopat Sosyal Buyur hocam. Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: Opera. Eklentiler kısmında eklenti gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... IDM'yi, Opera'da etkinleştirme | Technopat Sosyal Buyur hocam.
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 28 Kasım 2020 #7 hayır eklentiler kısmında etkinleştiriniz Artı 0 Eksi