Steam İndirmesi yavaşlıyor

Ada Uzunpınar

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, indirmelerim normal devam ederken tamamen rastgele bir şekilde bir anda aşırı yavaşlıyor/duruyor/hata veriyor ve Steam'i yeniden başlatmadığım sürece hiçbir şekilde normale dönmüyor. Bir sürü şey denedim ama çözemedim. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ayarlardan önbelleği temizleyin.

İndirme hızını sınırla tikli mi sende kontrol eder misin?

Denemiştim zaten bir şey değişmedi maalesef.

Evet 5mb sabit kullanıyorum ama sınırsızken de yapıyor, daha da düşükken de yapıyor.
Diskinin yazma hızı internetine yetişemiyor olabilir mi?

Modem kaynaklı olabiliyor modemi kapatıp açmayı denedinmi?
Denedim fakat çözülmedi.

Diskinin yazma hızı internetine yetişemiyor olabilir mi?
İnternetin hızını sınırlayarak ve sınırlamadan test ettim her türlü rastgele bir şekilde yaşanıyor bu durum. Bazen indirmeyi başlattıktan 1 dakika sonra bazen 1 saat sonra bir anda yavaşlıyor hata vermeye başlıyor ve Steam'i yeniden başlatmam gerekiyor.

Bağlantıdaki yazılım ile internet ayarlarını sıfırlar mısın?

Bu program kablosuz bağlantıyı yeniden ayarlamayı gerektirecek mi? Ona göre müsait bir zamanda yapayım.

Aynı sorun bende de vardı. 100 Mbps internetim var ilk yükleme başlatılırken normal 100 ile indiriyor ama 5 dk sonra 40 Mbps'ye sabitleniyordu. Hard disk kullandığım içinmiş. Disk yazma hızı internete yetişmediği içinmiş. SSD'ye geçince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…