Çözüldü Steam İndirmeyi çok yavaş yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Steam Windows istemcisi inanılmaz yavaş indiriyor. TurkNet 75 Mbps kullanıyorum. Epic ve diğer istemcilerde indirme sorunum hiç yokken Steam çok bölük pörçük ve yavaş indirmekte. Ne yapmalıyım?

1722352315020.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz?

Ethernet kablosundan çok telefonun hotspotunu açıp tekrar indirmeyi başlattım. Sonra direkt modeme bağlandım indirme garip şekilde yükseldi. Anlamıyorum ne oldu da bu kadar zamandır böyle sorun çıkartıyor? Kablo da olsa 5 GHz de olsa yavaş indirip duruyordu.
Arka planda indirme var mı diye kontrol edin ve arka plandaki Epic gibi uygulamaları Görev Yöneticisi'nden kapatın sorun çözülmezse indirme ayarlarından indirme bölgesini değiştirin.

Önbelleği temizleyin, indirme bölgesini değiştirin. Ukrayna - Kiev deneyebilirsiniz.

Ayarlardan önbelleği silmeyi deneyin.
Olmuyor hocam. Yaptığım çözüm denemelerini sıralayayım:
-Önbellek sildim.
-İndirme konumumu değiştirdim.
-VPN denedim.
-DNS denedim.
İşe yaramıyor yani hiç biri. Ne yapacağımı şaşırdım. Diğer istemcilerde ve genel hızımda hiçbir problem yok. Bir tek Steam Windows istemcim sorunlu. Linux masaüstümde Steam tam hızı rahatça kullanabiliyor. 8.8 Mb/s sabit hızda indiriyor.

Önbelleği temizleyin, indirme bölgesini değiştirin. Ukrayna - Kiev deneyebilirsiniz.
Denedim olmuyor. Linux istemcisi inanılmaz düzgün indirirken Windows sorunlu.

Arka planda indirme var mı diye kontrol edin ve arka plandaki Epic gibi uygulamaları Görev Yöneticisi'nden kapatın sorun çözülmezse indirme ayarlarından indirme bölgesini değiştirin.
Arkaplan uygulamaları direkt yok. İnternet tamamen boşta ve kablo da denedim. Olmuyor hiçbir şey fayda etmiyor.

Türkiye sunucuları tabii ki var. Şu an güncel olarak zaten Türkiye seçilidir. Çözüm seçeneği olarak değiştirmesi amaç.
İşe yaramıyor hocam. Üstteki cevapta denediklerime bakabilirsiniz.

Olmuyor hocam. Yaptığım çözüm denemelerini sıralayayım:
-Önbellek sildim.
-İndirme konumumu değiştirdim.
-VPN denedim.
-DNS denedim.
İşe yaramıyor yani hiç biri. Ne yapacağımı şaşırdım. Diğer istemcilerde ve genel hızımda hiçbir problem yok. Bir tek Steam Windows istemcim sorunlu. Linux masaüstümde Steam tam hızı rahatça kullanabiliyor. 8.8 Mb/s sabit hızda indiriyor.

Denedim olmuyor. Linux istemcisi inanılmaz düzgün indirirken Windows sorunlu.
Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı