Çözüldü Steam İndirmeyi çok yavaş yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Steam Windows istemcisi inanılmaz yavaş indiriyor. TurkNet 75 Mbps kullanıyorum. Epic ve diğer istemcilerde indirme sorunum hiç yokken Steam çok bölük pörçük ve yavaş indirmekte. Ne yapmalıyım?

1722352315020.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz?

Ethernet kablosundan çok telefonun hotspotunu açıp tekrar indirmeyi başlattım. Sonra direkt modeme bağlandım indirme garip şekilde yükseldi. Anlamıyorum ne oldu da bu kadar zamandır böyle sorun çıkartıyor? Kablo da olsa 5 GHz de olsa yavaş indirip duruyordu.
Hocam Steam istemcisini silip yükleyebilirsiniz benim işimi görmüştü. Parça parça indiriyor demişsiniz bir süre 5-10 saniye yüksek hızlarda indirip mi duruyor yoksa hep düşük hızlarda mı ?

Hocam Steam istemcisini silip yükleyebilirsiniz benim işimi görmüştü. Parça parça indiriyor demişsiniz bir süre 5-10 saniye yüksek hızlarda indirip mi duruyor yoksa hep düşük hızlarda mı ?
Anlık yüksek hıza çıkıyor sonra tekrar yerlerde sürünüyor.

Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz?

Ethernet kablosundan çok telefonun hotspotunu açıp tekrar indirmeyi başlattım. Sonra direkt modeme bağlandım indirme garip şekilde yükseldi. Anlamıyorum ne oldu da bu kadar zamandır böyle sorun çıkartıyor? Kablo da olsa 5 GHz de olsa yavaş indirip duruyordu.

Çözüm
İnternetten çıkıp tekrar bağlanmak sorunu çözmüş muhtemelen, dediğimle hemen hemen aynı şey. Aynısı başıma gelmişti ethernet kablosunu çıkarıp takınca düzelmişti.

İnternetten çıkıp tekrar bağlanmak sorunu çözmüş muhtemelen, dediğimle hemen hemen aynı şey. Aynısı başıma gelmişti ethernet kablosunu çıkarıp takınca düzelmişti.
Düz internetten çıkıp yeniden bağlamak işe yaramazken kendi hotspotumu açıp geri geçince düzeldi. Ama direkt sıfırdan indirmeyi niye böyle başlatamıyor anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı