H Holze Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Google Chrome, Opera GX, Microsoft Edge... Hepsinde denedim fakat hepsinde aynı sonuç. Sorun: Dosyayı indirdiğim zaman simgesi Microsoft Edge simgesi çıkıyor ve tıkladığım zaman aç veya kaydet oluyor, aça tıklıyorum, dosya açılmıyor...
Google Chrome, Opera GX, Microsoft Edge... Hepsinde denedim fakat hepsinde aynı sonuç. Sorun: Dosyayı indirdiğim zaman simgesi Microsoft Edge simgesi çıkıyor ve tıkladığım zaman aç veya kaydet oluyor, aça tıklıyorum, dosya açılmıyor...
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #2 Hangi dosyayı indirdiğinizde? Birlikte aç yapmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
R4ZOR Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 Tek bir dosyadamı oluyor sorun, yoksa, EXE, PNG, RAR, dosyalarının hepsinde mi oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS H Holze Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #4 R4ZOR dedi: Tek bir dosyadamı oluyor sorun, yoksa, EXE, PNG, RAR, dosyalarının hepsinde mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Rampage pulsar driver indirmek istiyorum fakat olmuyor dediğim gibi microsoft edge simgesi çıkıyor... Artı 0 Eksi
R4ZOR dedi: Tek bir dosyadamı oluyor sorun, yoksa, EXE, PNG, RAR, dosyalarının hepsinde mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Rampage pulsar driver indirmek istiyorum fakat olmuyor dediğim gibi microsoft edge simgesi çıkıyor...