İnernet sağlayıcısı önerisi

bende superonline kullanıyorum salak saçma iş yapıyorlar bir şeyi anca 30 kere söylersen yapıyorlar şu an ki paketim 25 mbps 1/2 mbps falan veriyor ara sıra
 
Bende Superonline kullanıyorum salak saçma iş yapıyorlar bir şeyi anca 30 kere söylersen yapıyorlar şu anki paketim 25 Mbps 1/2 Mbps falan veriyor ara sıra.

Hocam yüksek ihtimalle kötü bir bölüme geldiniz, ben böyle sorunlar yaşamıyorum. Altyapı fiber mi VDSL2 mi? Ona göre NetSpeed'ya da TurkNet seçmeniz daha iyi olacaktır.
 
Hocam sanırım santralin dibinde oturup VDSL2 kullanıyorsunuz ya da fiber kullanıyorsunuz. VDSL2 ise NetSpeed, fiber ise TurkNet'ya da NetSpeed.
Fiberse Comnet'de güzel. Ben Fiber Comnet kullanıyorum. Epey memnunum. Ping sürelerinde rakibi olduğunu düşünmüyorum. Bence Türk Telekom kendi fiber altyapısında iyi iş çıkarıyor. Türk Telekom veya Comnet bence güzel bir tercih olacaktır TT Fiber altyapısında.
 
comnet e hızlıca geçebilirmiyim? yoksa 1/2 hafta falan sürer mi?
Ben ilk başvuran kişiyim forumda. Çarşamba başvurdum. Cuma interneti kullanıyordum. Geçiş gibi değildi. Sıfırdan internet bağladılar. Hızlı gelişmişti. Ama biz müşteri hizmetlerine şöyle demiştik: Evde canlı dersler faşan yapılıyor mobil üzerinden. Paketlerimiz bitebilir yakın zamanda. Ne kadar çabuk olursa o kadar memnun kalırız demiştik.

Çarşamba akşam 5'te başvurduk. Cuma saat 13'te Türk Telekom ekibi geldi. Onlar gittikten 45 dakika sonra internet geldi.
Şuraya şunu bırakayım .

250 Mbps ile başlıyor 120'ye sabitleniyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…