İnernet sağlayıcısı önerisi

Ben ilk başvuran kişiyim forumda. Çarşamba başvurdum. Cuma interneti kullanıyordum. Geçiş gibi değildi. Sıfırdan internet bağladılar. Hızlı gelişmişti. Ama biz müşteri hizmetlerine şöyle demiştik: Evde canlı dersler faşan yapılıyor mobil üzerinden. Paketlerimiz bitebilir yakın zamanda. Ne kadar çabuk olursa o kadar memnun kalırız demiştik.

Çarşamba akşam 5'te başvurduk. Cuma saat 13'te Türk Telekom ekibi geldi. Onlar gittikten 45 dakika sonra internet geldi.Eki Görüntüle 844681
Şuraya şunu bırakayım :).

250 Mbps ile başlıyor 120'ye sabitleniyor.

tamam sağolun

Ben ilk başvuran kişiyim forumda. Çarşamba başvurdum. Cuma interneti kullanıyordum. Geçiş gibi değildi. Sıfırdan internet bağladılar. Hızlı gelişmişti. Ama biz müşteri hizmetlerine şöyle demiştik: Evde canlı dersler faşan yapılıyor mobil üzerinden. Paketlerimiz bitebilir yakın zamanda. Ne kadar çabuk olursa o kadar memnun kalırız demiştik.

Çarşamba akşam 5'te başvurduk. Cuma saat 13'te Türk Telekom ekibi geldi. Onlar gittikten 45 dakika sonra internet geldi.Eki Görüntüle 844681
Şuraya şunu bırakayım :).

250 Mbps ile başlıyor 120'ye sabitleniyor.
Hocam bu internetin fiyatı ne kadar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı