Çözüldü Infatica_agent.exe nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ready2Die8

Decapat
Daha fazla  
Görev Yöneticisi'nde infatica_agent.exe var, ne olduğunu bilmiyorum. After Effects ile uğraştığım için K-Lite var, onunla alakalı mı? İnternette baktım, bazıları kötü amaçlı yazılım, bazıları ise değil diyor. Anlayan var mı?

Çözüm
@Ready2Die8, zararlı değil bu. Dediğiniz gibi K-Lite gibi yazılımları kurarken yanına ek bileşen olarak kurulabiliyor. Bu yüzden "potansiyel olarak istenmeyen yazılım" olarak geçebiliyor. Zaten Kaspersky bile "Not-a-virus:Server-Proxy.Win32.Infatica.e" olarak işaretlemiş. Dosyanın dijital imzası da bulunuyor. Bir sorun yok yani.
Dosya konumuna gidip VirusTotal'e yükleyin ve sonucunu atın. Sadece dosya isminden hiçbir şey belli olmaz. Zira bir zararlı yazılım da aynı ismi taklit edebilir.

Evet virüslü ama silemedim ona bakacağım şimdi.

@Ready2Die8, zararlı değil bu. Dediğiniz gibi K-Lite gibi yazılımları kurarken yanına ek bileşen olarak kurulabiliyor. Bu yüzden "potansiyel olarak istenmeyen yazılım" olarak geçebiliyor. Zaten Kaspersky bile "Not-a-virus:Server-Proxy.Win32.Infatica.e" olarak işaretlemiş. Dosyanın dijital imzası da bulunuyor. Bir sorun yok yani.

Çözüm

Tamamdır teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…