Infiniti FX35 alınır mı?

1 veya 2 yıl içerisinde almayı düşündüğüm bir araba. Sizce çok sorun çıkarır mı? Bir de İstanbul yakınlarında servisi var mıdır?
hocam öncelikle infiniti markasından bahsedeyim infiniti nissanın lüks markasıdır ve yüksek performanslı ve sorunsuz araçlar yapması ile bilinir fx35 ise v6 motorlu bir canavardır kolay kolay sorun çıkarmaz sanayiye uğratmaz ama yakıtı biraz can sıkabilir servis içinse nissan servisleri bakıyor diye biliyorum

1 veya 2 yıl içerisinde almayı düşündüğüm bir araba. Sizce çok sorun çıkarır mı? Bir de İstanbul yakınlarında servisi var mıdır?

V6 3.5 bir canavar hocam 350Z motoru var makine de. Arıza çok çıkaracağını zannetmiyorum ama bir hayli yakacağı kesin.

V6 3.5 bir canavar hocam 350Z motoru var makine de. Arıza çok çıkaracağını zannetmiyorum ama bir hayli yakacağı kesin.

FX 35 alacaksanız makyajlılarına bakın derim eğer bütçeniz biraz daha yüksek ise FX 37 de bakabilirsiniz. Ve daha şık duruyor çünkü.

Son düzenleme:
FX35'in makyajlısı mı FX37 oluyor ekstraları nelerdir? Bir de drago body kit diye bir mevzu var herhangi bir body kit yapan firma bunu da yapabilir mi acaba?

Yok hocam FX37 tamamı ile ayrı bir araç onda da GTR motoru VQ37 var. Daha güçlü bir araç fakat 150 - 200 bin TL daha pahalı ama.

Yok hocam FX37 tamamı ile ayrı bir araç onda da GTR motoru VQ37 var. Daha güçlü bir araç fakat 150 - 200 bin TL daha pahalı ama.
çok hız manyağı değilim hocam tek fark motor ise donanımsal olarak çoğu şey aynı ise fx35 i tercih ederim. Benzin konusunda ise öyle bir araca lpg takılmaz ama çok zorlarsa takabilirim. Yeni nesil clio ya o parayı vereceğime gider bunun benzin parasına veririm en azında kaliteli.

FX35'in makyajlısı mı FX37 oluyor ekstraları nelerdir? Bir de drago body kit diye bir mevzu var herhangi bir body kit yapan firma bunu da yapabilir mi acaba?

Hocam bodykit meselesini çok bilmiyorum.

Çok hız manyağı değilim hocam tek fark motor ise donanımsal olarak çoğu şey aynı ise FX35'i tercih ederim. Benzin konusunda ise öyle bir araca LPG takılmaz ama çok zorlarsa takabilirim. Yeni nesil Clio'ya o parayı vereceğime gider bunun benzin parasına veririm en azında kaliteli.

Kesinlikle katılıyorum. Eğer stock hız veya güç aramıyorsanız FX35 makyajlı kasa en iyi tercihtir hocam.

Çok hız manyağı değilim hocam tek fark motor ise donanımsal olarak çoğu şey aynı ise FX35'i tercih ederim. Benzin konusunda ise öyle bir araca LPG takılmaz ama çok zorlarsa takabilirim. Yeni nesil Clio'ya o parayı vereceğime gider bunun benzin parasına veririm en azında kaliteli.

Donanımsal olarak illaki farklar vardır diye tahmin ediyorum. Ama çok büyük farklar değildir sonuçta fiyat farkları belli.

Hocam bodykit meselesini çok bilmiyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Eğer stock hız veya güç aramıyorsanız FX35 makyajlı kasa en iyi tercihtir hocam.

Donanımsal olarak illaki farklar vardır diye tahmin ediyorum. Ama çok büyük farklar değildir sonuçta fiyat farkları belli.

Son olarak bu araçlar mill üzerinden çalışıyor, yani 160bin kilometre diye kayıt ediyorlar ise 256bin belki de 300 bin kilometrede çıkıyor bu araçlar. 1.soru; kilometresi bu kadar büyük olan araçlar alınır mı? 2.soru; sandık motor takılmış araçlar alınır mı? 3.soru ekpertizde bu aracın neyinin bitik olduğu çıkar mı? yani kayışının değişmesi lazım balatalar bitik veya yakıt filtresinin değişimi lazım gibi şeyler çıkar mı?

Hocam kilometresi yüksek araçlar kilometresine bağlı olarak bakımlı ve iyi bakılmışsa fiyatına göre alınabilir bence. Sandık motor meselesinde ise motor eğer sorunsuz ve temiz ise alınabilir ama bence çok tavsiye etmem. Ekspertizde ise neyin bitik veya arızalı olduğuna bakılır. Örnek frenlerin durumu gibi.

Hocam kilometresi yüksek araçlar kilometresine bağlı olarak bakımlı ve iyi bakılmışsa fiyatına göre alınabilir bence. Sandık motor meselesinde ise motor eğer sorunsuz ve temiz ise alınabilir ama bence çok tavsiye etmem. Ekspertizde ise neyin bitik veya arızalı olduğuna bakılır. Örnek frenlerin durumu gibi.

Sağ olun hocam 1 2 yıl içerisinde bu arabayı almayı düşünüyorum. Fiyatları da genel olarak uygun. Parça sorunu çıkarırsa sıkıntı yaşarım büyük ihtimalle ama o parça geldikten sonra daha az sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Benzin olarak güncel hesaplayınca 100 kilometrede 700 ile 800 arası yakıyor galiba bir LPG şart olacak. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı