Yurt dışı telefonlarda kaçak imei olayı kalkmadı mı? Yani cihazı kayıt ettirirkende 6.000 TL ödeyecek yanlış mıyım?Ekran kalitesi bir tık kötü. Ben olsam gsi rom + gcam kurup kullanırdım veya yurtdışı telefon alırdım.
Yurt dışı telefonlarda kaçak imei olayı kalkmadı mı? Yani cihazı kayıt ettirirkende 6.000 TL ödeyecek yanlış mıyım?Ekran kalitesi bir tık kötü. Ben olsam gsi rom + gcam kurup kullanırdım veya yurtdışı telefon alırdım.
Yurt dışı telefonlarda kaçak IMEI olayı kalkmadı mı? Yani cihazı kayıt ettirirkende 6.000 TL ödeyecek yanlış mıyım?
Samsung Galaxy A14 almanızı tavsiye ederim. Bir tık bütçeyi aşıyor ama yazılım uyumsuzluğu tarzı sorunlarla uğraşmazsınız. Kaliteli bir ekran ve idare eder kameraları var bu fiyat bandında.
Hayır, eğer cihazın işlemcisi sorun çıkartmıyorsa yazılımla kolay imei atılabiliyor ama her model böyle değil, hatta çoğu model böyle değil.Yurt dışı telefonlarda kaçak imei olayı kalkmadı mı? Yani cihazı kayıt ettirirkende 6.000 TL ödeyecek yanlış mıyım?
5000TL bütçem var bu modeli buldum özellikleri vs de iyi alınır mı sizce?
![]()
Infinix Hot 20
Infinix Hot 20 X6826C detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kesinlikle alınmaz, bunun yerine Xiaomi falan alırım daha iyi.
Neden alinmaz özellikleri gayet iyi marka fanligi yapmyin.
Galaxy M14 64 GB versiyonu 5350 ₺ şarj adaptörü çıkmıyor sadece. 5000 ₺ bandında alınabilir F/P ürünü. 128 GB olanı 6000₺. Hafıza kartı desteği de var.
Samsung Galaxy M14 5G (128 GB) - Infinix Hot 20 - Samsung Galaxy M14 5G (64 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy M14 5G (128 GB) - Infinix Hot 20 - Samsung Galaxy M14 5G (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.