Infinix Hot 20 alınır mı?

alperbt

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, anneme bu telefonu almayı düşünüyorum fakat Infinix nasıl markadır sorun çıkar mı? Oyun oynamayacak sadace günlük hayat.

İğrenç ekrani saymazsak guzel bir urune benziyor.

İkinci el düşünür müsünüz?

Arkadaşımda var kamerası kötü. Güneş altında ekran parlaklığı performansı kötü. 90 Hz iyi bir seçenek fakat oyunlarda çok işe yaramaz. Onun yerine ikinci elde Samsung S9 serisi alınabilir

Merhaba arkadaşlar, anneme bu telefonu almayı düşünüyorum fakat Infinix nasıl markadır sorun çıkar mı? Oyun oynamayacak sadace günlük hayat.

Asla ama asla hocam. En bozuk rom'a sahip bir cihaz kendisi. Bildirim paneli 2 günde bir bozuluyor ve açılmıyor, yeniden başlat adam da düzelmiyor. Telefona saçma sapan uygulamalar kuruyor (virüs içerikli WhatsApp). Ekran kalitesi o kadar da kötü değil ama parlaklık yetersiz kalıyor gün ışığında. Kamerası kötü, 50M diye satıldığını bakmayın. Tek iyi ve düzgün çalışan yönü NFC. Aktif olarak kullanıyorum, bildirim panelini bozulması çok can sıkıyor. Ama teknik servisi ile sorun yaşamadım. Asla almayın.

ben aldım inanılmaz bir sar değeri var gün içinde baş ağrısı kesinlikle çektiriyor bu telefonu piyasaya sürmeleri bile aşırı saçma cebinizde nükleer santral gezdiriyorsunuz

ben aldım inanılmaz bir sar değeri var gün içinde baş ağrısı kesinlikle çektiriyor bu telefonu piyasaya sürmeleri bile aşırı saçma cebinizde nükleer santral gezdiriyorsunuz
Telefondan bir iki gün uzaklaşınca kafam çok net bir şekilde hafifliyor, taksit bitse de satsam kafasındayım. Günlük kullanımda oluşan takılmalar sinirimi bozuyor zaten. Tekrar söylüyorum asla ama asla kimse almasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı