Ryzen 7 5700x3D sistemde LoL oynarken fare 8000Hz'de çalışınca FPS düşüyor

B.c.p.58

Kilopat
Logitech G PRO Superlight 2 mouse var, 1 yıldır kullanıyorum. 8000Hz de kasmalar donmalar FPS düşüşleri yaşıyorum. Ryzen 7 5700x3D işlemcim var, yeterli oldugunu düşünüyorum işlemcimin. Sorunu farklı şekilde çözen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun muhtemelen LoL kaynaklı ama işlemciden de olabilir. Ben de 5800x3D ile benzer durum yaşıyorum. 2000 Hz üstünde kullanmıyorum bu yüzden.

Valorant da aynı sorunu yaşamıyorum ama önceden de oynuyordum şu sıralar oluyor bazen donuyor bazen donmuyor kafasına göre takılıyor :D yazılımsal kaynaklı sanırım son güncellemeyi alınca oldu bu durum.

LoL'ün aksine Valorant'ın 8K Hz'e desteği var sanırım. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Çünkü ben farklı bir fare kullanıyorum ve yazılım güncellemesi öncesinde de sonrasında da durum aynıydı.

Olabilir sanırsam eve gittiğimde tekrar dener bilgi veririm buradakiler kafamı çok karıştırıyor yani 7K değerinde ki bir mouse tam özelligini kullanamamak LoL'de bir işe yaramaz ama olsun gene de ben bu özelligi sonuna kadar kullanmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı