Infinix Note 30 alınır mı?

mehcalk2000

Decapat
Daha fazla  
Infinix Note 30 almayı düşünüyorum bir sürü yenilikçi özelliği var, sizce alınır mı? Ve bildiğiniz bir sorunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tanıdığım Note 30 almak istiyordu Note 30 Pro aldı. Yaklaşık 6 aydır kullanıyor hiçbir sorunundan bahsetmedi. Çevresine rahatlıkla tavsiye ediyor.

Arkadaşlar teşekkürler telefon tavsiyeniz için ama ben telefon tavsiyesi istemedim Infinix Note 30 alınır mı? Ve bir sorunu var mı?

Arkadaşlar teşekkürler telefon tavsiyeniz için ama ben telefon tavsiyesi istemedim Infinix Note 30 alınır mı? Ve bir sorunu var mı?

Alınabilir ama 2000TL daha ekleyip neden daha iyi bir telefon almayasınız 10kya kadar çıkmışsınız.

Alınır. Maalesef burası Samsung fanboy sitesi olduğundan hemen her fiyat segmentinde başka marka cihaz önermiyorlar.
Aynen öyle hocam. Çoğu kişi banda alınmaz şöyle böyle dedi. Valla 1 seneyi geçti alalı bir sıkıntısını görmedim hala aynı çalışıyor. Tek sıkıntısı kamerası biraz kötü o kadar da olur zaten telefonun bütcesi belli. Onun dışında oyun oynarken kasma,donma yaşamadım hiç.

Aynen öyle hocam. Çoğu kişi banda alınmaz şöyle böyle dedi. Vallahi 1 seneyi geçti alalı bir sıkıntısını görmedim hala aynı çalışıyor. Tek sıkıntısı kamerası biraz kötü o kadar da olur zaten telefonun bütcesi belli. Onun dışında oyun oynarken kasma, donma yaşamadım hiç.

Reis benim dokunmatik biraz kötüleşti kendi kendine basmalar oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı