Infinix Note 30 şarjı hızlı bitiyor

şefaattin

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldığım Infinix Note 30'un şarjı hızlı bitiyor. Sizce ne yapmam lazım ya da bana mı öyle geliyor? Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında gerçekten çok fazla oyun oynuyorum ama oyun dışında da hızlı bittiğini söyleyebilirim. Peki tamamen şarjını bitirip tekrar fullersem düzelme ihtimali var mı?

Pil süresini bu şarj etme durumu o kadar etkilemiyor. Oyun oynarken tabii ki hızlı bitecektir. Ama genel olarak benim de kendi telefonumda fark ettiğim ekranın 120 HZ'de kullanılması, sürekli bir bluetooth cihaz bağlı olması pil süresini hayli azaltıyor. Bunun dışında günlük kullanımda güç tasarrufu modunda kullanmanız bir sıkıntı olmayacaktır. Ekran ışığını da %60-70 civarlarında kullanmaya alıştım ekran panelinin de ömrünün biraz daha uzun olması açısından. Bu arada dilediğim zaman şarja takar çıkarırım, bunun gözle görülür bir zarar verdiğini görmedim pile. Samsung S20 FE kullanıyorum bu arada 2 3 senedir aktif oyun vs. oynayarak.

Evet haklısınız telefon zaten 60 HZ'de. Pil tasarrufu modunu kullanmıyorum ama kullanınca işe yarayacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı