Infinix Zero 8 vs. Xiaomi Note 8 Pro vs. POCO X3

Servis yok zaten, yazılım ve kaliteden bahsedebilirsiniz. En iyi özellikler onda gözüküyor. 25-30 dakikada %70 şarj doluyor yazıyor. Benim ömrüm priz kenarında geçti. POCO X3 bakıyorum şimdi.

Hocam batarya konusu bu kadar önemli ise 6000 MAh'lik M31s e bakabilirsiniz ama bilinmeyen markalara pek bakmayın bende biliyorum güzel gözüküyor performansı ama sadece gözüküyor.
Uzun yıllar kullanmak isterseniz bir de sanırım şarj da kullancaksınız (hocam öyle pek denemeyin telefon bozulur eski telefon gibi değil bu yenileri) işlemcisi pek ısınmaması gerekir ama bu telefonun açma tuşuna bassan bile çok ısınır gereksiz hocam POCO'ya bakabilirsiniz arttırabilirseniz M31S-M51-Realme 7 Pro-reno 4 gibi cihazlara bakabilirsiniz.

Servis yok zaten, yazılım ve kaliteden bahsedebilirsiniz. En iyi özellikler onda gözüküyor. 25-30 dakikada %70 şarj doluyor yazıyor. Benim ömrüm priz kenarında geçti. POCO X3 bakıyorum şimdi.
Arkadaşım kullanıyor İnfinix ve gayet de memnun. Note 8 Pro`yu önermiyorum berbat cihaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı