- Makaleler
- 3
Arkadaşlar merhaba,
6-7 adet çeşit çeşit kesintisiz güç kaynağı kullandım. Lakin son aldığım ve 2 aydır kullanmakta olduğum kesintisiz güç kaynağı beni oldukça şaşırttı.
Denemek amaçlı sadece monitör ve kasayı güç kaynağına bağladım ve anakartın dahili wifi alıcısıyla bağlantı kurararak test işlemi gerçekleştirdim.
Test işlemini ise CG GO oynarken yaptım direk ve bilgisayar kendiliğinden kapanana kadar hiç oyundan ayrılmadım.
Kullandığım sisteme ve sürekli oyun yükü altındaki sonuç ise oldukça şaşırtıcı oldu benim için.
Tam 24 dakika aralıksız soluksuz oyun oynadım.
Kullandığım güç kaynağı: İnform Guardian Lcd 2000Ap Line
www.hepsiburada.com
Sistemimin detayı imzamda yazıyor ama kurallar gereği yine de belirteyim;
CPU: İntel İ9 9900K - 5.1 Ghz (O.C)
GPU: RTX 2080
RAM: 16 GB DDR4
Monitör: Asus 27" PG279Q (2K full çözünürlükte ve 165 Hz de kullanıyorum)
Fan: 5 adet büyük RGB fan bulunmakta.
Sonuç: Oldukça memnuniyet verici. Yük altında bile rahatça 24 dk tam performans kullanabildim. Şiddetle tavsiye ederim.
6-7 adet çeşit çeşit kesintisiz güç kaynağı kullandım. Lakin son aldığım ve 2 aydır kullanmakta olduğum kesintisiz güç kaynağı beni oldukça şaşırttı.
Denemek amaçlı sadece monitör ve kasayı güç kaynağına bağladım ve anakartın dahili wifi alıcısıyla bağlantı kurararak test işlemi gerçekleştirdim.
Test işlemini ise CG GO oynarken yaptım direk ve bilgisayar kendiliğinden kapanana kadar hiç oyundan ayrılmadım.
Kullandığım sisteme ve sürekli oyun yükü altındaki sonuç ise oldukça şaşırtıcı oldu benim için.
Tam 24 dakika aralıksız soluksuz oyun oynadım.
Kullandığım güç kaynağı: İnform Guardian Lcd 2000Ap Line
Inform Guardian Lcd 2000Ap Line - İnteractive Kgk 7-20 Dk + Fiyatı
Inform Guardian Lcd 2000Ap Line - İnteractive Kgk 7-20 Dk + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Sistemimin detayı imzamda yazıyor ama kurallar gereği yine de belirteyim;
CPU: İntel İ9 9900K - 5.1 Ghz (O.C)
GPU: RTX 2080
RAM: 16 GB DDR4
Monitör: Asus 27" PG279Q (2K full çözünürlükte ve 165 Hz de kullanıyorum)
Fan: 5 adet büyük RGB fan bulunmakta.
Sonuç: Oldukça memnuniyet verici. Yük altında bile rahatça 24 dk tam performans kullanabildim. Şiddetle tavsiye ederim.