ING ATM'de Inınal Kart Seçeneği Yok

eren2662

Hectopat
Daha fazla  
ING'ye gittim kartsız işlemler bölümü girdim fakat Ininal karta para atma seçeneği yoktu, sadece para mara karta atma seçeneği vardı. Ininal ile ING sözleşmesi falan mı bitti yoksa ATM mi bozuk?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 tane ing ye gittim hepsinin de bozuk olması tuhaf.

ING'ye gittim kartsız işlemler bölümü girdim fakat Ininal karta para atma seçeneği yoktu, sadece para mara karta atma seçeneği vardı. Ininal ile ING sözleşmesi falan mı bitti yoksa ATM mi bozuk?
Aynı sorunu ben de yaşadım. Dedim bir para attırayım oyun alırım. Yoktu. Dedim şanssızlığın bu kadarı.

Arkadaşlar İninal İng bank atmlerinden para yüklemeyi kaldırdı. Yerine Teknosa'da ücretsiz yükleme getirdi. Yani Artık İng'nin değil, Teknosa'nın yolunu tutacağız.

Ya ing eve yakındı şimdi kim gidecek teknosa ya

Ben benzincideki Migros'tan hallettim işimi. Para yükletemesem bile LoL için RP çekebiliyorum veya Steam kodu alabiliyorum. Büyük avantaj.
migros da var fakat 85 tl lik bişey alacaktım kasiyer 50,75,100 yükleyebiliyorsun dedi alacak bişeyim yok o 15 tl de her ay 2,5 tl alıyorlar.Biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…