ING ATM'de Inınal Kart Seçeneği Yok

eren2662

Hectopat
Daha fazla  
ING'ye gittim kartsız işlemler bölümü girdim fakat Ininal karta para atma seçeneği yoktu, sadece para mara karta atma seçeneği vardı. Ininal ile ING sözleşmesi falan mı bitti yoksa ATM mi bozuk?

Son düzenleyen: Moderatör:
ING'ye gittim kartsız işlemler bölümü girdim fakat Ininal karta para atma seçeneği yoktu, sadece para mara karta atma seçeneği vardı. Ininal ile ING sözleşmesi falan mı bitti yoksa ATM mi bozuk?
Aynı sorunu ben de yaşadım. Dedim bir para attırayım oyun alırım. Yoktu. Dedim şanssızlığın bu kadarı. :dikkatli:

Arkadaşlar İninal İng bank atmlerinden para yüklemeyi kaldırdı. Yerine Teknosa'da ücretsiz yükleme getirdi. Yani Artık İng'nin değil, Teknosa'nın yolunu tutacağız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı