İngilizce Başlangıç Seviyesi Kitaplar

onurr

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İngilice kitap almak istiyorum. Başlangıçta başlayıp yavaş yavaş yükseltmek istiyorum. Önerdiğiniz kitaplar var mı? Aksiyonlu veya inanılmaz olaylar olabilir. Yani imkansız olan bir şeyin gerçekleşmesi. Mesela hasta biri ama hastalığını yeniyor. Demek istediğim sürükleyici ve mantıklı olsun. Bilimsel olmasın olacaksa hafif olsun. Çok bilime girmesin. Önerebileceğiniz kitaplar var mı? Eğer dediğim gibi kitap yoksa maksat İngilice'mi geliştirmek olduğu için önerdiğiniz kitabın içeriğine bakmadan okurum. Önerilerinizi bekliyorum...

Peki ben bu kitabı bitirdim varsayalım. Sonra ne yapmalıyım. Yine bir başlangıç seviye kitap mı? Okumalıyım. Yoksa seviye atlamalı mıyım?

Bu site güvenilir ise buradan almayı düşünüyorum ama burada beginner seviyenin ilk kitabı yok. 3. ve 4. kitabı var. Bu kitapları alsam bir eksiğim olur mu? Yani 1. ve 2.'yi okumadan.

Son düzenleme:
Site gayet güvenilirdir. Daha önceleri 3 kitap almıştım. Bazı ürünleri piyasaya göre uygun olabilmekte. 3. 4.'ü den kastı nesil olarak düşünebilirsiniz. 1'den başlama gibi durum yok yani. 4. editionu alın derim, çalışma kitabı ve CD'si de mevcut. New Headway Beginner Fourth Edition Students Book + Workbook Page (Workbook Audio CD) Without Key 2 Kitap + CD- Oxford Yayınları Komisyon - Kitapları | www.zekakupukitaplari.com

Piyasada tavsiye edilen ve ingilizce kurslarında genellikle ders olarak işletilen kitap budur. Beginner'i bitirip beğenmezseniz daha ileriki seviyeler için başka yayınlara da bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı