İngilizce bilgisayar mühendisliği

YalkinY

Centipat
Merhabalar üniversite sınavı hazırlanıyorum ve bu sırada hedeflerimi de belirlemek istiyorum. İngilizcem çok iyi değil okuduğumu anlar, arada anlamını bilmediğim kelime varsa cümleyi anlayamaz, az bir miktarda listening ve speakingim var. Aklımdaki meslek bilgisayar mühendsiliği fakat gördüğüm gibi bilgisayar mühendisliği üniversite listesinde genelde başlardaki üniversiteler İngilizce eğitim veriyor. Çok iyi bir ingilizcem olmadığından İngilizce eğitim görmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben İngilizce Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Mesleki terimler sana sıkıntı çıkartmıyor. Zaten konu bilgisayar ise olay anlaşılıyor. Sıkıntı yaşayacağın kısım temel bilimler olabilir. Özellikle 1. sınıfta olasılık dersinde hocanın alengirli soruları ile uğraşmıştım.

Hazırlık tek başına yeterli olmaz. Ben hazırlığı geçtiğim için ortamı nasıl bilmiyorum ama okuyanlardan duyduğuma göre kendini geliştirmek için bir şey yapmazsan sana vakit kaybından başka bir şey katmaz. Ben çok çalıştım, hazırlıkta biraz yatayım diyorsan orası ayrı :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı