Çözüldü İngilizce Dergi konu önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sorgulayıcı

Centipat
Merhaba.

Proje ödevi bana İngilizce geldi, konu olarak"preparing magazine" verildi.

Dergi konusu bulamadım.

Öneriniz var ise bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teknolojik ürün olarak neyin gelişimini yapabilirim?
Örneğin bilgisayar ve ağ. Mesela Alan Turing'in WW2'yi bilgisayar aracılığı ile çözdüğünü de katmanı tavsiye ederim. Daha sonra bilgisayarların kendi aralarında ilk nasıl iletişim sağladığını falan katabilirsin. Ben öyle yapmıştım.

Uğraşacağını düşünüyorsan teknoloji haberleri dergisi de yapabilirsin. Örneğin Technopat'ın ana sayfasındaki beğendiğin haberleri İngilizce'ye çevirebilirsin.
Belki bilimsel/teknolojik bir konsept olabilir. Bir Technopat üyesinin de beğeneceğini düşünüyorum bu konuyu. Güncel haberlerden beğendiklerinizi toplayabilir ve uygun görsellikle desteklerseniz bence güzel bir şeyler çıkartabilirsiniz ortaya.

Ya da sinema sektörüne atlayıp oralara da bakabilirsin. Oralardan da içerik bulmak kısmen rahat olur diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.

Ben bilgisayar dünyası hakkındaki gelişmeleri yapmıştım, hatta bir "internetin gelişimi" bölümü yapmıştım ve hocamız yurtdışında eğitim gördüğü için kulaklarında "dial-up" sesinin canlandığını söylemişti. :) Yani böyle bir dergi yapıp herhangi bir teknolojinin evrimi yapmamak ta olmazdı. :p

Ben bilgisayar dünyası hakkındaki gelişmeleri yapmıştım, hatta bir "internetin gelişimi" bölümü yapmıştım ve hocamız yurtdışında eğitim gördüğü için kulaklarında "dial-up" sesinin canlandığını söylemişti. :) Yani böyle bir dergi yapıp herhangi bir teknolojinin evrimi yapmamak ta olmazdı. :p

Örneğin bilgisayar ve ağ. Mesela Alan Turing'in WW2'yi bilgisayar aracılığı ile çözdüğünü de katmanı tavsiye ederim. Daha sonra bilgisayarların kendi aralarında ilk nasıl iletişim sağladığını falan katabilirsin. Ben öyle yapmıştım.

Uğraşacağını düşünüyorsan teknoloji haberleri dergisi de yapabilirsin. Örneğin Technopat'ın ana sayfasındaki beğendiğin haberleri İngilizce'ye çevirebilirsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı