İngilizce dilinde gelişmek

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.879
Kişisel yapabileceğiniz şeylere girersek, yabancı videolar izlemenizi öneririm. Seneler içerisinde ingilizcemi bu çok geliştirdi, faydasını göreceğinize eminim. Hatta konuşmaya çalışın.
Filmler, videolar falan çerez şeyler oldu artık, günlük hayatta mecburen ingilizce diline bir şekilde maruz kalıyoruz ancak öğrenme aşamasında ise dil yapısını basite indirgemediğimiz için zor gözüküyor. 🙃

Peki dili konuşurken Türkçe'de olduğu gibi "dudağını bük ve u-o harfini çıkar, a harfi boğazından gelsin, portakal derken r harifini söyleyemezsen dilini titret" gibi ifadelerle İngilizce dilindeki kelimeleri, ses tonunu ve diksiyonu öğreten bir içerik üreticisi var mı?
Kaynağın Türkçe veya İngilizce olması fark etmez.

Filmler, videolar falan çerez şeyler oldu artık, günlük hayatta mecburen ingilizce diline bir şekilde maruz kalıyoruz ancak öğrenme aşamasında ise dil yapısını basite indirgemediğimiz için zor gözüküyor. 🙃

Peki dili konuşurken Türkçe'de olduğu gibi "dudağını bük ve u-o harfini çıkar, a harfi boğazından gelsin, portakal derken r harifini söyleyemezsen dilini titret" gibi ifadelerle İngilizce dilindeki kelimeleri, ses tonunu ve diksiyonu öğreten bir içerik üreticisi var mı?
Kaynağın Türkçe veya İngilizce olması fark etmez.
Hiçbir fikrim yok emin ol, ama tecrübe önemli bunu asla unutma, ben o kadar çok izledim ki, aksan bile ezberlemişim artık. Aynısı elbet size de olacaktır, ama dediğim gibi, bunun için bir YouTube kanalı bilmiyorum.

Hiçbir fikrim yok emin ol, ama tecrübe önemli bunu asla unutma, ben o kadar çok izledim ki, aksan bile ezberlemişim artık. Aynısı elbet size de olacaktır, ama dediğim gibi, bunun için bir YouTube kanalı bilmiyorum.
Aksandan ziyade sesi net ve düzgün olarak aktarmayı tercih ederim hocam, olay o

Yine de teşekkürler.

Bende bu İngilizce meselesinde bayağı eksiktim. Maddi durumum yoktu ve bir çıkar yol bulmalıydim ve kafaya takmıştım. Hala da öyleyim. Gittim GittiGidiyor'dan Tinder Premium aldım ucuza. Tinder uygulamasinda Premium sahibi olunca istediğin ülkede konum acabiliyorsun. Farklı ülkelere gittim ve sevgili yaptım. Hem keyif alıyorum hem de İngilizce geliştiriyorum. İnan bana 3 ayda sıfırken bayağı yol kat ettim. Hem güzel yanı da var birini seversen Avrupa'ya da gidebilirsin evlenirsin ☺️ tavsiye ederim, hem keyifli hem ucuz hem de kolay öğreniyorsun.

Tinder uygulamasinda Premium sahibi olunca istediğin ülkede konum acabiliyorsun. Farklı ülkelere gittim ve sevgili yaptım. Hem keyif alıyorum hem de İngilizce geliştiriyorum.
Erkeğin doğasında döllemek vardır diyenlere inanıyordum da senin kadar azimlisini görmedim kral, helal olsun. 😂

Kuru kuruya ezber yapma, kelime testleri çöz. Reading benim gözümde her şeyin temelini oluşturan şey, es geçmeyin. Aksan kelimelere maruz kala kala öğreniliyor zaten. Her bilmediğin kelimeye turengten bak, telaffuzusunu dinle. Aksanlı video istersen Orkun Londoner öneririm. Piyasanın kralıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı