İngilizce hocası ile tartıştım

Hocam konuyu bilsenizde o derste çözeceğiniz maksimum 15 yeni nesil matematik sorusu için tartışmamalıydınız bence.

Hoca haklı burada diyecek bir şeyin yok.
Hiçbir öğretmen kendi dersinde kendi branşından farklı bir branş çözülmesini istemez.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Çözülmesini istemeyebilir ama daha nazik uyarabilirdi. Bağırması abartılı olmuş.

Hocaya durumu açıkların, ben bu konuyu biliyorum dersin. Yediremeyip soru vs. sorabilir ama yaparsın herhalde.

Sorun çözülür yani.

Ben orada kibarlık olsun diye nasıl uygun görürseniz isterseniz çağırabilirsiniz dedim bu ukalalık mı yoksa kibarlık mı ve benim kitabım vermeyebilirim.

Ben farklıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle firijit hocalar olabiliyor bazen, bizim 35-40 yaşındaki Almanca hocası kadın evlenince pamuk şekere dönmüştü, ama onun bekarlık başına vurmuş halini biz çektiydik önceden maalesef.

Hocan boş yapmış. Boş ver ne yaparsa yapsın sen yanlış bir şey yapmamışsın.

@Mon oyun öncelikle İngilizce hocan ben değilim, hakaret etme. 2. olarak konuyu açarken bizim fikrimizi sordun. Seni pohpohlamamı mı istiyorsun? Hakaret etmeni küçük olmana veriyorum. Eğitim hayatında başarılar.

Ortada disiplin diye bir şey yok disiplin kurallarına aykırı bir şey yaptığında yok? Her hoca neden hemen haklı olmak için seni disipline veriyorum yalanıyla öğrencileri kandırıyor anlamıyorum.

Ego tatmini yapıyor

Ortada disiplin diye bir şey yok disiplin kurallarına aykırı bir şey yapığında yok? Her hoca neden hemen haklı olmak için seni disipline veriyorum yalanıyla öğrencileri kandırıyor anlamıyorum.
Yalan değil harbi vermiş herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…