İngilizce İçerikli Site Nasıl Kurarım?

Makaleler
2
Daha fazla  
Alan adımı aldım yakın zamanda ise Hosting alıp faaliyetlerime başlamak istiyorum. Kuracağım sitenin yabancı ülkelere hitap etmesini istiyorum atıyorum ABD'de İngiltere!de tıklanmasını istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Bu tamamen arz/talep ile ilgili. Örneğin Technopat’a Türkçe bilmeyen bir kullanıcı gelip destek almaz. Fakat Technopat’ta ki çoğu kullanıcı Reddit’i aktif olarak kullanıyor. Sebebi daha çok İngilizce’nin daha global bir dil olması. Konudan sapmazsak, insanları ihtiyaç duydukları bir şey barındırıyorsa siten ki buda arz/talep demek o zaman değil ABD İngiltere bütün dünyada tıklanırsın. Bugün her ülkeden kullanıcısı olan siteler nasıl ortaya çıktı sanıyorsun? Durduk yere parlamadılar. Durduk yere de sönmeyecekler. Başarılarını dilerim :) .

Bu tamamen arz/talep ile ilgili. Örneğin Technopat’a Türkçe bilmeyen bir kullanıcı gelip destek almaz. Fakat Technopat’ta ki çoğu kullanıcı Reddit’i aktif olarak kullanıyor. Sebebi daha çok İngilizce’nin daha global bir dil olması. Konudan sapmazsak, insanları ihtiyaç duydukları bir şey barındırıyorsa siten ki buda arz/talep demek o zaman değil ABD İngiltere bütün dünyada tıklanırsın. Bugün her ülkeden kullanıcısı olan siteler nasıl ortaya çıktı sanıyorsun? Durduk yere parlamadılar. Durduk yere de sönmeyecekler. Başarılarını dilerim :) .
Anladım sağolun. Hosting kurmak için Amerikan veya Kanada lokasyonlu önerebileceğiniz Hosting firması var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı