İngilizce ilerleyen zamanlarda meslek olarak bir işe yarar mı?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Derslere kafam basmıyor (İngilizce hariç )meslek lisesinde bilgisayar bölümündeyim İngilizcem bayağı iyidir ama meslek lisesinde işe yarayacağını düşünmüyorum. Üniversite okuyabilecek kapasitemin de olduğunu düşünmüyorum ileride İngilizcem sayesinde farklı bir meslek bulabilir miyim veya hiçbir işe yaramaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Otellerde işe yarayabilir de artık oteller de ikinci dil bilen kişi de arıyor. En azından iki dil bilmeniz iyi olur.

Derslere kafam basmıyor (İngilizce hariç )meslek lisesinde bilgisayar bölümündeyim İngilizcem bayağı iyidir ama meslek lisesinde işe yarayacağını düşünmüyorum. Üniversite okuyabilecek kapasitemin de olduğunu düşünmüyorum ileride İngilizcem sayesinde farklı bir meslek bulabilir miyim veya hiçbir işe yaramaz mı?

Rahat ol kardeşim İngilizcenin yanına bir dil daha ekle boyun pos'unda yerindeyse ister açıktan ister örgün öğretim kabin memurluğu oku hatta okumana bile gerek yok host olarak çok rahat işe girersin lise diploması ile bu sadece benim aklıma gelen bir iş daha niceleri vardır.

İspanyolca öğren. Üstüne bir de Azerice öğren tamammm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı