İngilizce klavyede Türkçe harfler nasıl yazılır?

MessiFedaisi

Centipat

Hocalarım selamlar, bu yukarıdaki klavyeyi almayı düşünüyorum ancak İngilizce olduğu için Türkçe karakterler yokmuş. Bu durum, bu klavyede Türkçe karakterleri hiçbir şekilde kullanamayacağım anlamına mı geliyor? Yoksa belli kombinasyonlarla bu harfler kullanabiliyor mu?

Hocalarım selamlar, bu yukarıdaki klavyeyi almayı düşünüyorum ancak İngilizce olduğu için Türkçe karakterler yokmuş. Bu durum, bu klavyede Türkçe karakterleri hiçbir şekilde kullanamayacağım anlamına mı geliyor? Yoksa belli kombinasyonlarla bu harfler kullanabiliyor mu?

Klavye tuşlarına Türkçe klavyedeki karakterleri atayabilirsiniz ya da Türkçe klavye seçersiniz bilgisayardan.

Hayır kullanamazsın.
-Bilgisayardan yapabilirsin ama tavsiyem yazılım.
-Eğer yazılımı varsa oradan bir şeyler yapabilirsin.
Ya da.
-Yeni tuş alırsın hocam.

Hangi yazılımları kullanabilirim hocam önerebilir misiniz?

Hocam harici yazılımlarla ilgili bir şey bulamadım ama klavyenin yazılımı ile alakalı bir şey buldum.
Buraya bırakıyorum siz bakarsınız isterseniz. Umarım işinize yarar.

Hocam harici yazılımlarla ilgili bir şey bulamadım ama klavyenin yazılımı ile alakalı bir şey buldum.
Buraya bırakıyorum siz bakarsınız isterseniz. Umarım işinize yarar.
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı