Çözüldü Ingılızce klavyede Turkce tuslar nasıl yazılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Benemiro_23

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500f
Ekran kartı: ASRock CHALLENGER PRO RADEON RX 6750XT
SSD: WD Blue sn5000
RAM: Patriot Viper Venom 32 gb
Kasa: DeepCool cc560 700w
Soğutucu: DeepCool LE520
Monitör: MSI MAG 275QF 180hz 0.5ms IPS 2K
Klavye: Machenike K500-B87
Mouse: SteelSeries Prime+
Mousepad: KlasseGear 80x30
Machenıke K500 B87 model klavye aldım ama almadan once klavye İngilizcemi Turkce mı bakmadım sımdı ne yapacağım? Turkce harf yazmanın bır yolu var mı? Yardım edersenız cok sevınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Machenıke K500 B87 model klavye aldım ama almadan once klavye İngilizcemi turkce mı bakmadım sımdı ne yapacağım? Turkce harf yazmanın bır yolu var mı? Yardım edersenız cok sevınırım.

Turkce harflerin yerini ezbere biliyorsaniz PC'yi Turkce klavye olarak ayarlayip kullanabilirsiniz. Ya da sticker alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Machenıke K500 B87 model klavye aldım ama almadan once klavye İngilizcemi Turkce mı bakmadım sımdı ne yapacağım? Turkce harf yazmanın bır yolu var mı? Yardım edersenız cok sevınırım.

Türkçe keycapsler alıp Türkçe Q klavye yapın.

Çözüm
İşletim sisteminizde giriş dili Türkçe ise klavye de Türkçe yazar hocam. Tuşların üstündeki yazılar İngilizce olur sadece, Türkçe karakterlerin yerini bildiğiniz sürece sorun yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…