İngilizce klavyeye alışmak zor mu?

Oyun oynuyorum genelde yazilim falan yok ve bakmadan yazabiliyorum Türkçe olarak mi kullanmaliyim yoksa ingilizceye mi alismaliyim. Bana Türkçe kullanmak daha mantikli geliyor. Fikrinizi belirtirseniz mutlu olurum. Teşekkürler. Ve en onemlisi İngilizce aldim diye pişman olur muyum? Uzun omurlu bir şey alacagim cunku.
Oyun içinse gayet makul sonuçta oyun içinde en fazla ne kadar yazı yazıyorsunuz ki? WASD'den ibaret zaten. Kaliteli bir şey alıyorsanız sıkıntı etmeyin.

Oyun içinse gayet makul sonuçta oyun içinde en fazla ne kadar yazı yazıyorsunuz ki? Wasd'den ibaret zaten. Kaliteli bir şey alıyorsanız sıkıntı etmeyin.

O zaman alacağım zaten 1 ay iade süresi var hiç yapamazsam iade ederim.

Bende İngilizce klavye kullanıyorum. Ayarlardan Türkçe olarak değiştirdim. 6 yıl oldu klavyeden karakter/sembol yapmak harici bir zorluk yaşamadım.

6 yıl boyunca sorun olmadıysa olmaz galiba ya en kötü iade ederim sorun değil. Çünkü yurt dışı ile Türkiye'deki arasında çok kalite farkı var ve fiyatlar aynı. Teşekkürler herkese.

Oyun içinse gayet makul sonuçta oyun içinde en fazla ne kadar yazı yazıyorsunuz ki? Wasd'den ibaret zaten. Kaliteli bir şey alıyorsanız sıkıntı etmeyin.

Tuş alıp değiştirsem olmaz herhalde değil mi ya :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı