İngilizce Kursundan ayrılmak istiyorum

Beyler bir İngilizce kursuna kayıt oldum ve ayrılmak istiyorum fakat imzaladığım kağıtta belirli koşullar var, direk ayrılamıyorsun gözüküyor. Taşınmadığın, artık para veremeyecek durumda olmadığın gibi şeyler ve bunlara evrak istiyorlar bunları getirmeden direk olarak ayrılabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler bir İngilizce kursuna kayıt oldum ve ayrılmak istiyorum fakat imzaladığım kağıtta belirli koşullar var, direk ayrılamıyorsun gözüküyor. Taşınmadığın, artık para veremeyecek durumda olmadığın gibi şeyler ve bunlara evrak istiyorlar bunları getirmeden direk olarak ayrılabilir miyim?
Çoğu yer çok fazla sıkıntı yaratmıyor ancak bazı yerler olayı mahkemeye taşıyabiliyor çünkü her türlü kazanacağının farkında. Durumunuzun olmadığını, ücreti ödeyemeyeceğinizi belirtin. Bakın insanlıktan anlamıyorlarsa muhtarlıktan fakirlik belgesi almak çok zor değil, alın onu verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki,teşşekür ederim içimi rahatlattınız 😁😁
Arkadaşımın üniversiteyi dondurması gerekiyordu, sadece fakirlik belgesini kabul ediyorlardı. Durumu iyi olmasına rağmen muhtarlıktan bir şekilde halletti ve fakirlik belgesini aldı. Sizin de bir şekilde halledebileceğinize inanıyorum. Ancak bu işe kalkışmadan kurs müdürü ile güzelce konuşun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı