İngilizce nasıl öğrenilir?

Can1875

Hectopat
Daha fazla  
Kelime ezberlemesi falan eğlenceli geliyor. Film izlerken de güzel oluyor ama 100 videoluk bir ders serisi izlerken aşırı sıkılıyorum, hiçbir şey anlamıyorum. Sizce İngilizceyi nasıl öğrenebilirim? Hangi filmleri-dizileri önerirsiniz? A1-A2 seviyesinde hikaye kitapları okuyorum. Bilmediğim kelimeleri öğreniyorum.

Hocam oyun oynuyorsanız oyunları İngilizce yapın telefonunuzda bazı uygulamalar İngilizce olsun kesinlikle işe yarıyor.

Kelime ezberlemesi falan eğlenceli geliyor. Film izlerken de güzel oluyor ama 100 videoluk bir ders serisi izlerken aşırı sıkılıyorum, hiçbir şey anlamıyorum. Sizce İngilizceyi nasıl öğrenebilirim? Hangi filmleri-dizileri önerirsiniz? A1-A2 seviyesinde hikaye kitapları okuyorum. Bilmediğim kelimeleri öğreniyorum.
Duolingo tarzı günlük yaşamınıza adapte edebileceğiniz uygulamalar indirin ve gün içinde kullanın.

Hocam oyun oynuyorsanız oyunları İngilizce yapın telefonunuzda bazı uygulamalar İngilizce olsun kesinlikle işe yarıyor.

İngilizce bilmiyorsa oyunu İngilizce yapmak işe yaramaz ki. İngilizceyi öğrenebilmesi için İngilizce kelimeyi kafasında Türkçe kelimeyle eşleştirebilmesi gerek. Onun yerine YouTube'da Türkçe videolar açıp İngilizce alt yazı açsın altyazıdan takip etmeye çalışsın ya da İngilizce video açsın Türkçe alt yazı açarak anlamaya çalışsın. Ama diğer dediğin yöntem doğru telefonda bazı uygulamaları İngilizce yapmak işe yarayabilir.

Yabancı insanlarla oyun içi ticaret yaparken çeviri kullanarak öğrenebilirsin sıfırdan hem de bir de oyunları İngilizce oyna.

Telefonum İngilizce oynadığım oyunlarda İngilizce tek sıkıntım sanırım pratik biraz daha sohbet edebildiğim düzeye geldiğimde Cambly'e üye olmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı