İngilizce öğrenmek için rehber var mı?

Daha fazla  
İngilizce icin rehber var mıdır? Oyunlardan kalma İngilizcem var. YT'den İngilizce video izlerken falan cok sorun yaşamıyorum. Özellikle PC donanım konusunda rahatlikla anlayabiliyorum bazi kısımlar harici. Anime falan izlerken de arada İngilizce alt yazi kullanıyorum biraz zorlaniyorum ama hikayeyi anlamama yetiyor. Gramerim iyi değil cümle kurmada falan sorun yaşadığım oluyor seviyem B1 diyebilirim.

Son düzenleme:
İngilizce için tek bir yol haritası olması zor. Japonca öğrenmek için imkanlar kısıtlı olduğu için rehber yapılabiliyor mesela ama İngilizce için kaynaktan bol bir şey yok.

Öyle değil Duolingo falan bana saçma geliyor mesela YT'de videolar genelde cok kısa ve gereksiz uzun anlatıma sahip ondan kısa yoldan bir şey arıyorum. Önerebileceginiz bir yöntem falan var mı kurs almadan konusacak seviye gelene kadar kullanabilecegim bir site veya benzeri bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu tarz dil veya eğitim konularında ne aradınızı bilirseniz YouTube bu alanda çok yardımcı olur onun yanında İngilizceniz kötü de olsa konuşarak yabancı Zoom sunucularda veya oyun sunucularında konuşarak geliştirebilirsiniz. Durmadan pratik önemli. Boş beleş dil öğrettiğini iddia eden uygulamalara guvenmenizi tavsiye etmem.

Öyle değil Duolingo falan bana saçma geliyor mesela YT'de videolar genelde cok kısa ve gereksiz uzun anlatıma sahip ondan kısa yoldan bir şey arıyorum. Önerebileceginiz bir yöntem falan var mı kurs almadan konusacak seviye gelene kadar kullanabilecegim bir site veya benzeri bir şey?

Duolingo saçma değil. İngilizce > İngilizce olarak kullanırsanız ve her üniteden birkaç ders yapıp öğrenip atlarsanız oldukça kullanışlı ve hızlı ilerler.

Hocam bu tarz dil veya eğitim konularında ne aradınızı bilirseniz YouTube bu alanda çok yardımcı olur onun yanında İngilizceniz kötü de olsa konuşarak yabancı Zoom sunucularda veya oyun sunucularında konuşarak geliştirebilirsiniz. Durmadan pratik önemli. Boş beleş dil öğrettiğini iddia eden uygulamalara guvenmenizi tavsiye etmem.

YT'de en son video izlerken 1 adam he she it hakkinda 45 dakika konuştu birazcık icimden hakaret edip çıkmıştım.

Türkçe > İngilizce kullandığınızı düşünüyorum o yüzden olabilir. İngilizce > İngilizce kolay değil o kadar.

Deneyeceğim hocam.

Deneyeceğim hocam.

Şöyle diyeyim C1 falan oldum ama tekrar etmek için günlük doz olarak İngilizce > İngilizce kullanıyorum. B2 falan için hitap ediyor bence. Gramer de öğretiyor konuşmaları da gösteriyor. Farklı farklı konular var. Bence faydalı oluyor.

Şöyle diyeyim C1 falan oldum ama tekrar etmek için günlük doz olarak İngilizce > İngilizce kullanıyorum. B2 falan için hitap ediyor bence. Gramer de öğretiyor konuşmaları da gösteriyor. Farklı farklı konular var. Bence faydalı oluyor.

Bir şans vereyim o zaman tekrardan zaman ayırdığınız icin teşekkürler.

Peki bu genel kısaltma falan yapıyorlar burada yazamam genelde icinde hakaret barındırıyor sokat dili diyeyim anlayın onlar icin ne yapabilirim? Bazen YT'de denk geliyor internette bile zor buluyorum anlamlarini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı