seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 7 Ekim 2022 #1 1- Act out ===> Hareket ve mimiklerle bir şeyleri canlandırmak. Örnek: They ACTED OUT the story on stage. (Onlar hikayeyi sahnede canlandırdılar.) 2- Act out ===> Davranışlarınızdaki bir duyguyu ifade etmek. Örnek: Their anger is ACTED OUT in their antisocial behaviour. (Öfkeleri antisosyal davranışlarında ifadesini bulur - ifade edilir.) 3- Act up ===> Kötüce veya tuhafça davranmak. Örnek: My computer's ACTING UP; I think I might have a virus. (Bilgisayarımın tuhafça davranması; Galiba, bir virüsüm olabilir.)
1- Act out ===> Hareket ve mimiklerle bir şeyleri canlandırmak. Örnek: They ACTED OUT the story on stage. (Onlar hikayeyi sahnede canlandırdılar.) 2- Act out ===> Davranışlarınızdaki bir duyguyu ifade etmek. Örnek: Their anger is ACTED OUT in their antisocial behaviour. (Öfkeleri antisosyal davranışlarında ifadesini bulur - ifade edilir.) 3- Act up ===> Kötüce veya tuhafça davranmak. Örnek: My computer's ACTING UP; I think I might have a virus. (Bilgisayarımın tuhafça davranması; Galiba, bir virüsüm olabilir.)
Yusufsendogan Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 488 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #2 "O kadar teorik veri topluyoruz ki, onu kullanmaya zaman kalmıyor." Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Teorik bilgi) Üstüne sadece ingilizce altyazılı dizi izledim engvideo.net üzerinden. İngilizce konuşabiliyorum. Anlıyorum.
"O kadar teorik veri topluyoruz ki, onu kullanmaya zaman kalmıyor." Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Teorik bilgi) Üstüne sadece ingilizce altyazılı dizi izledim engvideo.net üzerinden. İngilizce konuşabiliyorum. Anlıyorum.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.872 Çözümler 9 7 Ekim 2022 #3 Phrasal Verbs öğrenmek isteyenlere "Phrasal Verbs In Use" kitabını öneririm. Güzel bir kaynak. Intermediate ve Advanced versiyonları mevcut.
Phrasal Verbs öğrenmek isteyenlere "Phrasal Verbs In Use" kitabını öneririm. Güzel bir kaynak. Intermediate ve Advanced versiyonları mevcut.
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 7 Ekim 2022 #4 Yusufsendogan dedi: "O kadar teorik veri topluyoruz ki, onu kullanmaya zaman kalmıyor." Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Teorik bilgi) Üstüne sadece ingilizce altyazılı dizi izledim engvideo.net üzerinden. İngilizce konuşabiliyorum. Anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka ben bu yok dizi izle yok film izle yok altyazılı bilmem ne izle... vs gibi saçmalıklara kusura bakma ama katılmıyorum çünkü abi herşeyde olduğu gibi İngilizce'nin de bir mantığı, grameri , cümle içinde kullanım ölçüsü var.
Yusufsendogan dedi: "O kadar teorik veri topluyoruz ki, onu kullanmaya zaman kalmıyor." Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Teorik bilgi) Üstüne sadece ingilizce altyazılı dizi izledim engvideo.net üzerinden. İngilizce konuşabiliyorum. Anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka ben bu yok dizi izle yok film izle yok altyazılı bilmem ne izle... vs gibi saçmalıklara kusura bakma ama katılmıyorum çünkü abi herşeyde olduğu gibi İngilizce'nin de bir mantığı, grameri , cümle içinde kullanım ölçüsü var.