İngilizce pratik yapmak için site önerisi

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, şu an A2 seviyesindeyim ortalama. 50 saat konuşma dersi almıştım. Hazırlık geçmişim de var. Fakat şu an akşamları evde bilgisayardan ve kitaplardan pratik yapmak istiyorum. İngilizce geliştirmek için bilgisayardan kullanılabilen sohbet uygulaması var mı? Örneğin Free4talks diye bir site buldum güzel gibi duruyor. Çok kullanmadım şu an için. Buna benzer yazarak veya sesli site varsa önerirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, şu an A2 seviyesindeyim ortalama. 50 saat konuşma dersi almıştım. Hazırlık geçmişim de var. Fakat şu an akşamları evde bilgisayardan ve kitaplardan pratik yapmak istiyorum. İngilizce geliştirmek için bilgisayardan kullanılabilen sohbet uygulaması var mı? Örneğin free4talks diye bir site buldum güzel gibi duruyor. Çok kullanmadım şu an için. Buna benzer yazarak veya sesli site varsa önerirseniz sevinirim.

Bu sitede seviyeye göre yığınla alıştırma var var tavsiye ederim.

Ben ücretsiz konuşabiliyorum. C1 seviyesine çok uzak değilim. Ona rağmen baya iyi uyum sağlayabiliyoruz. Hatta hood, sokak ağızıyla da konuşabiliyoruz bazen.
Oturum açmak gerekiyor mu peki ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı