İngilizce Q klavye önerisi

Bütçe
500tl
Tesekkur ederim ama biseyler soracaktim klavye hakkinda (Normalde arastirip bakardim her zaman yaptigim gibi, bu konuyu acmam onu yapmadigimi gosteriyor, ama dersteyim ve cok useniyorum) bunun polling rate i ne kadar? (osu! gibi ritim oyunlari oynadigim ve genelde klavyeye azcik basip birakirim , bu sebepten de silver switch alacagim, ve bastigim anda bilgisayarin bunu algilamasini beklerim bu yuzden bana EN AZ 1000hz gerekiyor.)
1000hz.

o zaman yeni klavyem belirlendi (Ama hala aklimi MSI Vigor Gk50 Elite den alamadim itopyada 500tl imis diyecektim ama indirim bitmis, RIP.)
Yellow switchlerin nasil oldugunu biliyonuz mu? Silver stokta yok bende ,daha da hizli olan, yellowlari alacaktim ama emin olamadim nasi oldugu hakkinda bilgisi olan yazarsa mutlu olurdum.
ayni
o zaman yeni klavyem belirlendi (Ama hala aklimi MSI Vigor Gk50 Elite den alamadim itopyada 500tl imis diyecektim ama indirim bitmis, RIP.)

Yellow switchlerin nasil oldugunu biliyonuz mu? Silver stokta yok bende ,daha da hizli olan, yellowlari alacaktim ama emin olamadim nasi oldugu hakkinda bilgisi olan yazarsa mutlu olurdum.
ayni hizmis

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı