İngilizce tarif doğru mu?

591705

Decapat
First, pour the water in a saucepan.

Second, heat the oven wait for 10 minute

Next, put the all pastas in water.

After then, wait for 30 minute.

Finally, serve it hot.

Hocamız bizden 5 cümlelik bir tarif istedi bende kolay diye makarnayı çeviriden yazdım bir anlam kayması veya hata var mıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1704822563300.png

First, pour the water in a saucepan.

Second, heat the oven wait for 10 minute.

Next, put the all pastas in water.

After then, wait for 30 minute.

Finally, serve it hot.

Hocamız bizden 5 cümlelik bir tarif istedi bende kolay diye makarnayı çeviriden yazdım bir anlam kayması veya hata var mıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Önce suyu bir tencereye dökün.

İkinci olarak, fırını ısıtın ve 10 dakika bekleyin.

Ardından, tüm makarnaları suya koyun.

Daha sonra 30 dakika bekleyin.

Son olarak sıcak servis edin. Deepl'den baktım doğru gösteriyor.

10 minute değil -10 minutes
-put all the pasta in water
After then değil -Then çok fark etmez ama.

First pour the water into a saucepan.
Second heat the oven and wait for 10 minutes.
Next put all the pasta in water.
Then wait for 30 minutes.
Finally serve it hot.

Önce suyu bir tencereye dökün.

İkinci olarak, fırını ısıtın ve 10 dakika bekleyin.

Ardından, tüm makarnaları suya koyun.

Daha sonra 30 dakika bekleyin.

Son olarak sıcak servis edin. Deepl'den baktım doğru gösteriyor.

Tamamdır hocam çok sağ olun.

10 minute değil -10 minutes.
-Put all the pasta in water.
After then değil -then çok fark etmez ama.

First pour the water into a saucepan.
Second heat the oven and wait for 10 minutes.
Next put all the pasta in water.
Then wait for 30 minutes.
Finally serve it hot.

Teşekkürler hocam.

Bir iki diye demenize gerek yok.
Saucepan ufak kalır.

Fill a large pot with water and add salt if you like. Let it boil. Once the water is boiling, add the pasta. Stir it occasionally to prevent sticking. When it reaches your preferred level of tenderness, remove it from the heat and drain using a colander. Save some pasta water if you're going to use it in your sauce...

Verdiğiniz örneğe göre fazla uzun oluyor gibi. Zaten sonrasında tam ne yapıldığını bilmiyorum. Devamini hiç yapmadım. Anam devralir. Sos da hiç yapmaz ama sağda solda gavurlar süzerken ayırıyor sos için.

Ama yine de seviyenize göre biraz susleyin. 10 dakika ısıtmak saçma. Kaynaması lazım. Kaynamayan suya atılınca kötü oluyor. 30 dakika da öyle. Gerçi paketine göre üzerinde yazıyor süresi ama elle kontrol etmek daha garanti. Öven yerine stove daha iyi. Put to water yerine add daha iyi.

Bir iki diye demenize gerek yok.
Saucepan ufak kalır.

Fill a large pot with water and add salt if you like. Let it boil. Once the water is boiling, add the pasta. Stir it occasionally to prevent sticking. When it reaches your preferred level of tenderness, remove it from the heat and drain using a colander. Save some pasta water if you're going to use it in your sauce...

Verdiğiniz örneğe göre fazla uzun oluyor gibi. Zaten sonrasında tam ne yapıldığını bilmiyorum. Devamini hiç yapmadım. Anam devralir. Sos da hiç yapmaz ama sağda solda gavurlar süzerken ayırıyor sos için.

Ama yine de seviyenize göre biraz susleyin. 10 dakika ısıtmak saçma. Kaynaması lazım. Kaynamayan suya atılınca kötü oluyor. 30 dakika da öyle. Gerçi paketine göre üzerinde yazıyor süresi ama elle kontrol etmek daha garanti. Öven yerine stove daha iyi. Put to water yerine add daha iyi.

Teşekkürler hocam düzelrrim çok sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı