İngilizce üzerinden nasıl para kazanılır?

437879

Hectopat
Merhabalar, ben İngilizce dil bölümü öğrencisiyim. Bir şekilde bunu işe dönüştürmek, para kazanmak istiyorum, tabii Online olarak. Ama nasıl yapacağımı, hangi sitelerden para kazanabileceğimi bilmiyorum. Freelancer gibi birkaç siteye baktım ama çok da fazla bir iş yok, başka siteler ya da çözümler önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Online olarak freelancer dışında her şey yalan bizzat çoğu site olsun reklam izlemeler olsun. Maalesef yalan. İstersen freelancer olarak bir şansını deneyebilirsin. Örnek vermem gerekirse iş ilanı olarak uzun metinleri Türkçeye veya İngilizceye çevirebilirsin.

Merhabalar, ben İngilizce dil bölümü öğrencisiyim. Bir şekilde bunu işe dönüştürmek, para kazanmak istiyorum, tabii Online olarak. Ama nasıl yapacağımı, hangi sitelerden para kazanabileceğimi bilmiyorum. Freelancer gibi birkaç siteye baktım ama çok da fazla bir iş yok, başka siteler ya da çözümler önerirseniz sevinirim.

Çevirmenlik(tercihen sayfalar için dizi ve anime çevir)

Lise düzeyinde freelance çalışman çok zor. Üniversite mezunlarında bile bölüme ve üniversiteye bakılıyor şu dönemde. İnternet üzerinden dizi film çevirmenliği yapabilirsin ancak hiç değeceğini sanmıyorum. 40 dakikalık bir dizi için ortalama 20 tl veriyorlar. 20 tl için o kadar saat bunlarla kim uğraşıyor bilmiyorum. Emeğinin ve vaktinin karşılığını alamayacağın hiçbir işi önermem. Birkaç yıl daha bekleyip üniversiteye geçtiğinde başlamanı öneririm çeviri işlerine. Senin yerinde olsam şu an bu vakti İngilizceden para kazanmaya değil İngilizceyi olabildiğince geliştirmeye bakarım. Bu dönemde İngilizceye ayırdığın her saat birkaç yıl sonraki hayat standardını belirleyecek çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı