İngilizce Windows 10 ile Türkçe Windows 10 arasında fark var mı?

Dil dışında bir fark yok diye biliyorum. Ama Wasteland 3 gibi bir iki oyunda Türkçe olunca oyunda takılma gibi sorunlar oluşa biliyordu. Sadece Wasteland 3'de yaşanıyor olabilir yalnız tam emin değilim.

Eskiden Windows 7'yi kullanırdım İngilizceyi bir paketle Türkçeye çevriliyordu. Cortana hariç bir artısı var mı merak ettim?
Bir de yabancı makalelerdeki işlemleri uygularken işin kolaylaşıyor çünkü yabancı makaleler İngilizce Windows üzerinden anlatılıyor.

Bu arada şunu ekleyeyim Windows'un dilini değiştirdiğiniz zaman uygulama dilleri de İngilizce oluyor Discord ve Steam harici tüm uygulamalarım İngilizce oldu bana etkisi yok tabi ama sıkıntı yaşayabilen kişiler olabilir.

Bu arada şunu ekleyeyim Windows'un dilini değiştirdiğiniz zaman uygulama dilleri de İngilizce oluyor Discord ve Steam harici tüm uygulamalarım İngilizce oldu bana etkisi yok tabi ama sıkıntı yaşayabilen kişiler olabilir.
Benim için hiç önemli değil hatta daha iyi. İngilizce diline bir tek ben bayılıyorum sanırım :). Technopat Sosyal dil ayarım bile İngilizce. Kaspersky, Discord, Steam falan hepsini İngilizce kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı