Format atıp İngilizce'ye geçme imkanınız da var aslında, önemli verileriniz mi var yoksa? Ben Windows 10 Pro kullandığım halde İngilizce'ye geçmek için format attım. Format daha sağlıklı oluyor. Ayarlar'dan değiştirince ana dil Türkçe kalıyor. Bundan dolayı da sürüm yükseltmelerinde Türkçe durum yazıları çıkıyor. Ben de bunu istemediğim için İngilizce Windows 10 ile format attım.
Merhaba arkadaşlar. Türkçe Windows, Türkçe macOS ve Türkçe GNU/Linux kullanıcılarına soruyorum bu soruyu, Windows, macOS GNU/Linux'u hiç İngilizce kullanmak ister miydiniz? Veya hiç İngilizce kullanmayı denediniz mi?
Format atıp İngilizce'ye geçme imkanınız da var aslında, önemli verileriniz mi var yoksa? Ben Windows 10 Pro kullandığım halde İngilizce'ye geçmek için format attım. Format daha sağlıklı oluyor. Ayarlar'dan değiştirince ana dil Türkçe kalıyor. Bundan dolayı da sürüm yükseltmelerinde Türkçe durum yazıları çıkıyor. Ben de bunu istemediğim için İngilizce Windows 10 ile format attım.
Hocam, bilgisayara girilen ürün anahtarı Türkçe olarak girilmiş. Şimdi Home Single Language İngilizce format atsam, anahtar etkinleştirilecek mi? Konu hakkında bilgim olmadığından dolayı soruyorum.