İngilizce Zamanlar

onurr

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhabalar, 9. sınıf öğrencisiyim. İngilizce dersi ile ilgili sorunlarım gittikçe büyüyor. Normalde İngilizce dersini çok severim fakat temelim kötü olduğundan dolayı hep bir sorunum oluyor. 4. ve 5. sınıflarda İngilizce dersini hiç sevmiyordum. 6. sınıftan sonra İngilizce dersine çalışmaya başladım. 8. sınıfa kadar bir şey yapmaya çalıştım 8. sınıfta İngilizce ders notumu sonunda 5 çıkarttım. 9. sınıfta İngilizce dersini temelden öğretilmeye başladı ve çok kafam şaşırtıcı şekilde karıştı. Zamanları saçma bir şekilde bir birine karıştırdım.

To be fiilini şimdiki zamanla karıştırdım. Şimdiye kadar açıkçası to be fiilini bilmezdim yani içeriğini bilirdim ama örneğin: ı'm a student cümlesini şimdiki zaman sanıyordum. Sonra düşündüm "La bunda fiil yok" dedim nasıl şimdiki zaman olsun... Açıkçası İngilizce dersim kötü değil fakat temelimde eksiklerim var. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. "To be fiili" dediğimiz fiil nedir? Şimdiki zaman ile karıştırlması matıklı mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkür ederim. Önerdiğiniz kitaptan bir sürü var. 4 tane ağabeyimin zamanında yani 2-3 yıl önce lise hazırlık kitapları ve 4. sınıf lisesi kitapları var. Eğer ayrı bir tarafı varsa almaya çalışırım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı