İngiltere'deki şirket nasıl kapatılır?

Arkadaşlar şirketi kapatmak sanırım şuan 33 gbp, kapatmasam en fazla ne olur bilen var mı?

Ben youtube da bir video ya bakarak yaptım, sizin için farklı yapacağım yöntem olmaz. Sizde yakınınızın veya arkadaşnızın cihazından deneyin (DNS, Vpn gibi şeylerin kapalı olduğundan emin olun)
Tamam hallettim sistem nedense bloke olmuş uzun uğraşlar sonucu çözüm bulan bir müşteri temsilcisine denk geldim ve çözüm buldu blokeyi kaldırdi ve formu doldurdum başvurunuz onaylandı diye mesaj geldi.Yine de teşekkür ederim bilgileriniz için.

Kapatmasak acaba Türkiye ye bi etkisi olur mu?

DS01 formunu doldurmaya çalıştığımda şirket numarasını girdikten sonra kimlik doğrulama kodunu "Doğrulama kodu aşağıdaki kayıtlı ofis adresine posta yoluyla gönderilecektir." diy.e bir bildirim çıkıyor. bunu nasıl yaptınız? siz doğrulama kodunu nasıl aldınız?

DS01 Formunu doldururken kimlik doğrulama kodunu posta yoluyla şirket adresine göndereceğiz diye ibare çıkıyor. siz bu kodu nasıl aldınız?

Dosya Ekleri

• Ekran Aldeıntısı.JPG
    68,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Şirketi kapatabildiniz mi acaba aynı sorundan şikayetçiyim.

Hocam ben de kapatacağım ama doğrulama kodu istiyor İngiltere'den postalanan kağıtta da yazmıyor doğrulama kodu talep edince de şirket adresine postalanacağını söylüyor nasıl kapatacağım bu şirketi siz nasıl yaptınız.

Abi auth code a nereden erişim sağladın.

Hocam çözebildiniz mi?

Son düzenleme:
Tekrar merhabalar hocalarım, bayağıdır kontrol etmiyordum şirketin durumunu şimdi biraz baktım mesajlarınıza cevap vermeye çalışacağım.

hocam HMRC ile nerden iletişime geçip formu attınız aradım aradım yok bulamıyorum
1st Formations yönlendirmesi üzerine Companies House ile iletişime geçmiştim ve formun linkini göndermişlerdi, durumu izah ederseniz yardımcı olurlar.

hocam şirket kapandımı ? başka bir ücret falan çıktı mı? Bende aynı şeyle karşılaştım. Formu halletimde. Başka bi şey oluyor mu acaba?
Hocam bayağıdır kontrol etmiyordum, şimdi C. House üzerinden baktığımda Dissolved olarak gözüküyor yani kapanmış. 1st Formations'a da yazdım, kapandığını söylediler fakat HMRC'ye de bildirmemin iyi olacağını söylediler fakat HMRC'ye sadece telefon ile ulaşılıyor, mail ile ulaşıp ulaşamayacağımı sordum sadece telefon ile ulaşılabildiğini öğrendim. Ulaşmasam nasıl sıkıntı olabilir diye sordum, bağlantımız yok onun için size bir şey diyemeyiz ulaşıp ulaşmamak size kalmış fakat ulaşmanızı tavsiye deriz dediler. Ama şirket kapanmış yani evet. Olmadı C. House'a tekrar bir mail atıp yapmam gerekn başka bir şey, ödemem gerek ücret var mı diye bir sorsam mı?

Ücret ödeyip DS01 formunu doldurduktan sonra HMRC nasıl bildirim yaptınız? bu arada şirketiniz kapandı mı son durum nedir sizin için? @bymfw4

Şirketinizi kapatabildiniz mi?
Hocam kapatabildiniz mi aynı konudan dolayı sıkıntıdayım. @bymfw4

Hocam sizde kapattıysanız yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam bayağıdır kontrol etmiyordum, şimdi C. House üzerinden baktığımda Dissolved olarak gözüküyor yani kapanmış. 1st Formations'a da yazdım, kapandığını söylediler fakat HMRC'ye de bildirmemin iyi olacağını söylediler fakat HMRC'ye sadece telefon ile ulaşılıyor, mail ile ulaşıp ulaşamayacağımı sordum sadece telefon ile ulaşılabildiğini öğrendim. Ulaşmasam nasıl sıkıntı olabilir diye sordum, bağlantımız yok onun için size bir şey diyemeyiz ulaşıp ulaşmamak size kalmış fakat ulaşmanızı tavsiye deriz dediler. Ama şirket kapanmış yani evet. Olmadı C. House'a tekrar bir mail atıp yapmam gerekn başka bir şey, ödemem gerek ücret var mı diye bir sorsam mı?

Bilgim yok maalesef, çözebildiniz mi?

Hatırlamıyorum o koda nasıl erişmiştim. 1st Formations'a yazmış olabilirim ama emin değilim.

Şirketi kapatabildiniz mi acaba aynı sorundan şikayetçiyim.

Bu arada komik olan nedir? @591529 @ReloadingData @thelavuk @Teknocuk

Son düzenleme:
hocam son durum nedir aynı sorunu yaşıyorum. 1st formationsun sunduğu dissolved paketini almama gerek varmı yoksa sizin gibi form doldurarak ilerlesem olur mu?

hocam son durum nedir aynı sorunu yaşıyorum. 1st formationsun sunduğu dissolved paketini almama gerek varmı yoksa sizin gibi form doldurarak ilerlesem olur mu?
Son durum anlattığım gibi ekstra bir şey yapmadım, HMRC'ye de bildirim yapmadım ama sıkıntı olur mu bilmiyorum.

Son durum anlattığım gibi ekstra bir şey yapmadım, HMRC'ye de bildirim yapmadım ama sıkıntı olur mu bilmiyorum.
Sizin adres bilgileriniz değiştirilmiş miydi 1st formations da? Mailime bildirim geldi artık onların adresini kullanamıyor muşum yenilemediğim için. Form gönderdim onaylanmama durumu olur mu bu nedenle? Sizde aynı durumdayken mi doldurmuştunuz formu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…