İngiltere'deki şirket nasıl kapatılır?

Son durum anlattığım gibi ekstra bir şey yapmadım, HMRC'ye de bildirim yapmadım ama sıkıntı olur mu bilmiyorum.
Ödemeyi nasıl yaptınız acaba Gov Uk de formu doldurdum ödeme Visa Master almıyor.

Papara ile mi göndermek gerek

Ödemeyi nasıl yaptınız acaba Gov Uk de formu doldurdum ödeme Visa Master almıyor.

Hocam visa veya mastercard ile ödeme yapabilirsiniz , ben bu şekilde yaptım. Sanırım bankayı arayarak ödemeye onay vermeniz gerekiyor olabilir. Şirket kapatma formunu 1.5 ay önce doldurdum hala aktif görünüyor anlayamadım sebebini.

Mastercard ile ödemiştim ben direkt.

Kapama bildirimi gazetede yayınlandıktan 2 ay sonra kapanıyor hocam.

Formu doldururken hizmet bitmemişti adresi kullanmaya devam ediyordum fakat doldurduktan sonra hatırladığım kadarıyla 1 ay içinde iptal oldu yenilemediğim için. Onun sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum.

Hocam ben de aracı firmadan yenilemediğim için adres otomatik değişmişti. Sonra da şirket kendisi kapatılıp dissolved olmuş. Bir ceza vs yansıyor mu bu durumda biliyor musunuz?

Son durum anlattığım gibi ekstra bir şey yapmadım, HMRC'ye de bildirim yapmadım ama sıkıntı olur mu bilmiyorum.
Hocam benim şirket de otomatik dissolved olmuş, ch kapanmış ek aksiyona gerek yok dedi ama bir ceza ödeme vs çıkıyor mu bu durumda?
Hocam ben Kasım 2022 de açmıştım sonra da hiçbir işlem yapmadım. Nisan 2024’te de kapatılmış. CH’a mail attım kapatılmış evet ek bir şeye gerek yok dediler. Yansıyan bir ceza durumu var mıdır İngiltereye gitme durumun var vizede girişte vs sıkıntı olur mu diye merak ediyorum

Son düzenleme:
@darkblue41 hocam bende 8 eylül 2023 te açmıştım hiç bir işlem yapmadım sadece onay beyanını geçiktirmiştim strike off yani kapatılma sürecine girmiş heralde sizde de aynı duruma benzer mi olmuştur acaba

Hocam kusura bakmayın formda yeniyim de burdan alıntıladım şimdi.

Hocam geçen sene ocak ayında açmıştım süresi doldu yenilememi ya da kapatmamı istiyorlar. Ben hiçbir şekilde kullanmadım şirketi uykuya almıştım (dormant) yenilemezsem beyan veremeyeceğim için para cezasından falan bahsettiler siz nasıl hallettiniz onu sormak istemiştim iyi akşamlar dilerim.
Problem değil hocam fark ettim. Buyurun buraya yazabilirsiniz.

@Samed54 Komik olan nedir?

Bayağı eski bir olay olduğu için detayları tam olarak hatırlamıyorum fakat konudaki tüm mesajlarımı okursanız orada var sorulan şeylerin cevapları. Onlar harici ekstra bir gelişme olmadı.
Özellikle bu mesajımda bulunuyor son durum:

Bunlar harici sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…