İngiltere'den alacağım funko POP figür gümrükte takılır mı?

Pop In A Box sitesinden alacağım, kargo dahil 10.98 pounda gelecek ürünüm gümrükte takılır mı?
Merhaba, ürünü aldınız mı, gümrük sorunu oldu mu? Bahsettiğiniz siteden alışveriş yapmıştım ama ürün 2 ay gelmemişti, bilerek zaman tanıdım. Normalde 1 aya gelir dedim ama belki yavaş gönderiyorlardır diye bekledim. Sonra iletişime geçtiğimde ürünün taşıyıcı kuryede hasara uğradığını, bu yüzden depolarına geri döndüğünü ve bana ulaşamadığını tespit etmişlerdi. Tabii bunun için ben uğraşmak zorunda kaldım. Mail atıp sürekli bilgi almak istedim. Müşteri hizmetleri hızlı geri dönüyor, ilgileniyor ama sorunu tam çözmekte zorlanıyor. Bir de tek seferlik bir mail alışverişi gerçekleşiyor. Yani ben sorunumu yazıyorum, bir müşteri temsilcisi cevap veriyor. Ama sorun tam çözülmediyse bir daha yazdığımda derdimi tekrar tekrar detaylı bir şekilde başka bir müşteri temsilcisine tek mailde anlatmam gerekiyor. Beni 1-2 hafta uğraştırmışlardı. Ben abonelik paketi almıştım ama bu olaydan sonra iptal ettim.

Para iadesi konusunda bir sıkıntı yaşamadım. İademi hemen yaptılar. Ama sorun şu ki ben uğraşmasam, kargom nerede diye sıkıştırmasam kargonun kendi depolarına geri döndüğünü öğrenemeyecektim. Diğer bir sorun da şu, bizim ülkeye gönderim yaparken sadece takipsiz kargo kullanıyorlar. Bu yüzden kargoları çok ucuz. Hatta anormal derecede ucuz. Muhtemelen siz de kargosu ucuz diye tercih ettiniz. Ben o yüzden tercih etmiştim. 1 sterlin diye hatırlıyorum. Ama takipsiz kargo o kadar kötü bir şey ki. Nerede olduğunu takip edebilsem belki depolarına geri döndüğünü görebilecektim. Hiçbir şekilde takip edememek çok kötü bir durum. Bunun diğer bir kötü yanı da kargonuz size ulaşmadan başkasının olabiliyor. Evet, takipsiz olduğu için kargocu bile alabiliyor diye biliyorum. Yani başına ne geleceği belli değil. Tamamen şansa bakıyor.

Bunun dışında site tasarımları ve sitedeki sistemleri gerçekten çok zevkli. Saatlerce uğraşıp oradaki sistem için favori pop seçmiştim.

Aldınız mı bilmiyorum ama umarım almamışsınızdır, benim önerim bu yönde.
 

Geri
Yukarı