İngiltere'den alınan Steam cüzdan kodu Türkiye'de kullanılabilir mi?

BloodyEx

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2015
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, İngiltere'den Steam cüzdanı kodu aldırdım. Onu Türkiye'de kullanabilir miyim? Ve 20 sterlin kaç TL'ye tekabul ediyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık sadece hesabın para biriminde olan cüzdan kodları kullanılabiliyor. Hesabı sterlin olarak ayarlı değilse kullanamaz. @Pepecupper

Tabii 5 sene önce kullanabilirdi.

Ben Azerbaycan'da dolar varken TL kullanabiliyorum. Bunu hep yapıyorum. Bunu ne zaman getirdiler? En son 3 gün önce 20 TL cüzdan kodunu dolara çevirdim.
 
Not:

Burada anlatılan dolandırıcılıkların önüne geçmek adına Steam Cüzdanı kodlarının Steam'de etkinleştirilmesine dair bazı değişiklikler yaptık. Bu değişiklikler, yerel para birimlerini kullanarak perakendecilerden aldıkları Steam Cüzdanı kodlarını kullanan kullanıcıları etkilemeyecek.

Her Steam kullanıcı hesabıyla ilişkilendirilmiş bir para birimi vardır. Bunu Steam istemcinizin sağ üst köşesinde görebilirsiniz. Bundan böyle Steam kullanıcı hesabınızla ilişkili para biriminden farklı bir Steam Cüzdan kodunu kullanmaya çalıştığınızda bir hatayla karşılaşabilirsiniz.

Steam Cüzdanı kodlarını kullanmakla ilgili sorularınız varsa lütfen Steam Destek ile irtibata geçin. Satın aldığınız bir Steam koduyla ilgili endişeleriniz varsa lütfen bu kodu aldığınız yerle irtibata geçin.


Valve tarafından yetkilendirilmiş Steam Cüzdan kodu satıcılarını bulmak için lütfen "Steam Cüzdan kodları nereden alınır" adlı makalemizi ziyaret edin.


Sanırım Azerbaycan için TL kodlarını eklemeyi kabul ediyor. Türkiye’de USD eklerken hata veriyordu en son.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı