İngiltere'den insanlarla nasıl tanışılır?

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Merhaba, çok garip bir şey sorduğumun farkındayım ancak kafama takılan bir konu olduğu için sorma gereksinimi hissediyorum. Bu yaz dil okulu için yurt dışında olacağım, daha önce bırakın İngiltere'ye gitmeyi yurt dışına çıkmamış biri olarak insanlarla tanışma konusunda biraz kafam karışık. Dil okulundaki sınıfımda benden en az 4-5 yaş büyük insanlar olacak, bu yüzden onlarla ne kadar bir yakınlıkta olurum emin değilim; bu durumda önceden ya da orada biriyle tanışmam gerekiyor ve duyduğuma göre mülteci/göçmen sorunu yüzünden gittiğim şehirde, özellikle gittiğim bölgede insanlar pek yakın ve sıcakkanlı değillermiş. Yüksek ihtimalle o seçeneği de kütüphanelerde vs. deneyeceğim ancak en iyi ihtimalim önceden birileriyle tanışmak, bu doğrultuda uygulama-internet sitesi vs. sosyal ağ önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Yabancıların Discord sunucularında takıl, bende işe yaradı.
Var mı hocam sunucu öneriniz? Bende de tam tersi olmuştu, public sunucularda mesajlaşan ve düzgün, burada düzgünden kastım insanlığa yakınlık, çok az kişiye denk geldim.

Var mı hocam sunucu öneriniz? Bende de tam tersi olmuştu, public sunucularda mesajlaşan ve düzgün, burada düzgünden kastım insanlığa yakınlık, çok az kişiye denk geldim.
Hocam ne bekliyordunuz ki? Birisi durduk yere sizinle nasılsın hayat nasıl gidiyor diye muhabbet etmez çünkü ordakiler oraya dil geliştirmek için girmiyor. Oyun DC'si ise oyun oynamak için giriyorlar ona göre muhabbet dönüyor.

Hocam ne bekliyordunuz ki? Birisi durduk yere sizinle nasılsın hayat nasıl gidiyor diye muhabbet etmez çünkü ordakiler oraya dil geliştirmek için girmiyor. Oyun DC'si ise oyun oynamak için giriyorlar ona göre muhabbet dönüyor.
Hocam bu şu an için değil daha öncesi için geçerli, sunucunun türü hiç fark etmeden söyledim bunu çünkü yabancı text-RP sunucularından tutun, normal Public sunucularda da aynıydı durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı