Kasiyerle nasıl tanışılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük ihtimalle yazmıştım hem bir müşterisi yanındayken küfür etmesi çok etik dışı.

Bizim buradakilerin kasa yüzünden birbirine ettikleri küfürden ben utanıyorum normal gelmeye başladı bana. 18 yaşından küçük çoğu insanda o ahlaki yetkinlik bulunmuyor maalesef 70 yssinda biride olsa karşısında o rahatligindan ödün vermezler.

Bizim buradakilerin kasa yüzünden birbirine ettikleri küfürden ben utanıyorum normal gelmeye başladı bana. 18 yaşından küçük çoğu insanda o ahlaki yetkinlik bulunmuyor maalesef 70 yssinda biride olsa karşısında o rahatligindan ödün vermezler.
18 yaşından küçük değildir eminim kasiyer.

Dostlar uzatmaya gerek yok çocuğun kusuru tek küfür etmek değil kız sonuç olarak istemiş o da reddetmiş olay kapanmış şimdi niye uzatıyorsunuz yok kurgu mu şu mu diye?

Allah çarpsın bundan en az 25 bölümlük yaz dizisi çıkardı.
@kerosene Hocam üzmeyin kendinizi, bir hanımefendinin yanında açıkça küfür edebilen bir kişiden çokta düzgün ve nazik bir sevgili çıkabileceğini sanmıyorum zaten. Siz daha iyilerine layıksınız merak etmeyin.
Erkek, karşısında ki kim olursa olsun eğer ki bir bayan varsa üslubunu korumalı, nazik davranmalıdır. Gidip ona "oha sen benden büyüksün a*k" demek hayvanlığın ve hanzoluğun göstergesidir.

Kurgu mu :D?

Kim senden analiz yapmanı istedi? Kim sordu sana neyin etkilemiş olacağını? Haddinizi bilen mesajlar atın.

Gitmiyorum markete. Gitmek de istemiyorum.

Cevabından neden reddedildiğini anladım direkt. Allah kasiyeri korumuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabından neden reddedildiğini anladım direkt. Allah kasiyeri korumuş.
Çok haklısın kanka, küfürden de ban yemiş sanırım.

Allah çarpsın bundan en az 25 bölümlük yaz dizisi çıkardı.
@kerosene Hocam üzmeyin kendinizi, bir hanımefendinin yanında açıkça küfür edebilen bir kişiden çokta düzgün ve nazik bir sevgili çıkabileceğini sanmıyorum zaten. Siz daha iyilerine layıksınız merak etmeyin.
Erkek, karşısında ki kim olursa olsun eğer ki bir bayan varsa üslubunu korumalı, nazik davranmalıdır. Gidip ona "oha sen benden büyüksün a*k" demek hayvanlığın ve hanzoluğun göstergesidir.
Erkek olsaydı red yiyişini kaldıramazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı