İngiltere'den PS5 Digital Edition Getirtmek

Belki 20 yi aşkın ürün götürdüm birer tane bir defa sıkıntı olmadı.
Geçen sene Huawei Mate10 Lite getirdim kapalı kutu geçtim gittim.

İlla korkunuz var ise jelatini açsın getirsin.

İlla korkunuz var ise jelatini açsın getirsin.
Olurda varsayalım vergiye maruz kaldı. Nasıl bir vergi ödetirler acaba?

Arkadaşlar anlamıyorsunuz ben bir tane ürün getiriyorum diyelim ambalajı açık olsun mesela PS5 aldım açtım ambalajını kutusunu geri yerine koydum mantık olarak bir tane ben tatile gidiyorum belki onları ilgilendirmez 5 tane PS5 ile gelirsen tabii ki sorarlar adama bir tane olupta vergi veren ben hayatımda görmedim ki her sene telefon götürürüm Türkiye’ye.

Arkadaşlar anlamıyorsunuz ben bir tane ürün getiriyorum diyelim ambalajı açık olsun mesela PS5 aldım açtım ambalajını kutusunu geri yerine koydum mantık olarak bir tane ben tatile gidiyorum belki onları ilgilendirmez 5 tane PS5 ile gelirsen tabii ki sorarlar adama bir tane olupta vergi veren ben hayatımda görmedim ki her sene telefon götürürüm Türkiye’ye.
Ama benim dediğim jelatinli açılmamış şekilde getirteceğim. Kapalı kutu yani. Ondan merak ediyorum vergi olayını.

Ama benim dediğim jelatinli açılmamış şekilde getirteceğim. Kapalı kutu yani. Ondan merak ediyorum vergi olayını.

Ona garanti vermiyorum ama ben kendim olsam açmadan getiririm ama tereddüt ediyorsanız jelatini açılsın şahsi kullanacaksanız dert olmamalı bence. Dediğim gibi ben olsam marketten alığım gibi koyarım kabin bagajımın içine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı