F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.590 Çözümler 83 22 Temmuz 2021 #11 @KaysRekt T.C gerektiğine emin misin? Çünkü ben T.C girmeden kullanıyordum.
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #12 Papara kartı dene para yatırmada yaş sınırı sormuyor sadece telefon no bul.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 22 Temmuz 2021 #13 Kardeşim 11 yaşında iken kendi T.C.'sini girdi bir şey olmadı.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #14 Furkan1461 dedi: @KaysRekt T.C gerektiğine emin misin? Çünkü ben T.C girmeden kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... 380721 dedi: Geçenlerde ininal Kart çıkardım da kayıt olmak için T.C. kimlik no ve seri no istediler. Ben de verdim bende korku olmaya başladı. Adıma kredi çekme gibi bir şey olur mu? Korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce açılmış buna benzer bir sürü konu var bende bundan 2-3 yıl önce T.C. girerekten kayıt olmuştum şu anki sistemde kaldırıldıysa bilemem.
Furkan1461 dedi: @KaysRekt T.C gerektiğine emin misin? Çünkü ben T.C girmeden kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... 380721 dedi: Geçenlerde ininal Kart çıkardım da kayıt olmak için T.C. kimlik no ve seri no istediler. Ben de verdim bende korku olmaya başladı. Adıma kredi çekme gibi bir şey olur mu? Korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce açılmış buna benzer bir sürü konu var bende bundan 2-3 yıl önce T.C. girerekten kayıt olmuştum şu anki sistemde kaldırıldıysa bilemem.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.590 Çözümler 83 22 Temmuz 2021 #15 KaysRekt dedi: Daha önce açılmış buna benzer bir sürü konu var bende bundan 2-3 yıl önce T.C. girerekten kayıt olmuştum şu anki sistemde kaldırıldıysa bilemem. Genişletmek için tıkla... 2019 Yılından beri kullanıyorum.
KaysRekt dedi: Daha önce açılmış buna benzer bir sürü konu var bende bundan 2-3 yıl önce T.C. girerekten kayıt olmuştum şu anki sistemde kaldırıldıysa bilemem. Genişletmek için tıkla... 2019 Yılından beri kullanıyorum.
Y yağız3 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #16 Yigithan Yildirim dedi: Kullanabilirsin, gerekirse uygulamada yaşını büyük göster. Genişletmek için tıkla... Gösterilmiyor T.C. kimlik numarası istiyor büyük gösterirsen olmuyor.
Yigithan Yildirim dedi: Kullanabilirsin, gerekirse uygulamada yaşını büyük göster. Genişletmek için tıkla... Gösterilmiyor T.C. kimlik numarası istiyor büyük gösterirsen olmuyor.